Handbal : Corona Brașov s-a impus în toate meciurile turneului amical de...

Handbal : Corona Brașov s-a impus în toate meciurile turneului amical de la Brașov

1 45

După ce vineri, handbalistele de la Corona Brașov au învins cu 38-29 Slobozia, în primul meci al turneului amical, de pregătire, disputat la poalele Tâmpei, echipa Brașovului a obținut sâmbătă, în ultima zi a competiției amicale, încă două succese

Corona Brașov – Rapid 32-29

Meciul a însemnat și o avanpremieră pentru prima partidă oficială, din campionat, pe care echipa Brașovului o va susține la București, în chiar etapa inaugurală a ediției 2019-2020. Giuleștencele, antrenate de Robert Licu, s-au ținut scai de echipa brașoveană, nelăsând adversara să se distanțeze, cu toate că elevele lui Ion Crăciun au condus tot timpul meciului. Pentru Corona au înscris : Târcă 11 goluri, Buceschi 6, Laslo 5, Bucur 3, Ciuciulete 2, Neagu 2, Chiricuță 2, Bazaliu 1. Au jucat : Hosu (Popescu) – Neagu, Laslo, Bucur, Bazaliu, Tîrcă, Chiricuță (Ciuciulete, Pătuleanu, Buceschi, Nolevska, Căprar, Lăcătuș).

Corona Brașov – CSM Gloria Buzău 34-26

Meci disputat, intens, cu destule realizări. În echipa Buzăului, antrenată de brașoveanul Ovidiu Mihăilă, evoluează câteva jucătoare care au trecut și pe la Brașov : Pricopi, Pop Apetrei sau Mârcă, alături de alte jucătoare cu experiență, așa cum este Stoleru. Disputa a fost dominată de echipa brașoveană, care, după minutul 10 a preluat conducerea și a terminat cu o victorie clară. Vedeta meciului a fost pivotul Georgiana Ciuciulete, care a jucat la cote înalte, cu multă determinare. Golurile Coronei au fost marcate de : Tîrcă 9, Laslo 6, Buceschi 6, Ciuciulete 5, Chiricuță 4, Bucur 3, Neagu 1.

Au jucat : Hosu (Popescu, Timosenkova) – Neagu, Laslo, Bucur, Ciuciulete, Tîrcă, Chiricuță (Pătuleanu, Bazaliu, Nolevska, Lăcătuș)

D.D.

COMENTARII

  1. despre baschetul brasovean … masculin ???…feminin …nici o vorba ?…un interviu cu minunatii domni antrenori si manageri Calancea ( brothers😂😉 ) ar arata brasovenilor o fata nevazuta dar interesanta a acestui sport…si ar putea dovedi un mare interes pentru acest sport….

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.