Handbal : Corona joacă la Slatina, de unde și-a propus să se...

Handbal : Corona joacă la Slatina, de unde și-a propus să se întoarcă victorioasă

0 87

Echipa de handbal Corona Braşov şi-a propus şi pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, să continue seria prestaţiilor bune din actuala ediţie de campionat. După o victorie la Cluj şi o înfrângere, dar la finalul unui meci foarte bun cu CSM București, echipa antrenată de Ion Crăciun şi Gică Anton îşi doreşte să se întoarcă cu trei puncte şi din deplasarea de la Slatina, acolo unde vor juca în compania localnicelor de la CSM, duminică, de la ora 11.00.
Tehnicianul Coronei, Ion Crăciun a declarat : „Nu va fi un meci uşor, ba chiar trebuie să ne aducem aminte ce s-a întâmplat sezonul trecut în meciul cu ele. Au o echipă ambiţioasă, care se va bate meci de meci, pentru a obţine rezultate bune, aşa că trebuie să fim foarte atenţi la ce va fi acolo. Mă aştept să avem în faţă un adversar care va crede că poate furniza, din nou, o surpriză în faţa Coronei, şi sper ca fetele să trateze această situaţie ca atare, să fie determinate şi concentrate pe ce au de făcut. Vom juca într-o sală micuţă, cu publicul foarte aproape şi trebuie să facem totul să ne adaptăm condiţiilor de joc„.
Ion Crăciun spune că le simte pe fete încrezătoare, dar îşi doreşte ca ele să demonstreze că pot avea aceeaşi implicare din primele două etape şi în meciurile care vor urma : „Le simt pe fete mai încrezătoare în ele, în echipă, însă trebuie să demonstrăm că meciul cu CSM Bucureşti nu a fost o întâmplare, şi că putem continua prestaţiile bune din acest start de campionat. Este un sezon destul de echilibrat, cu echipe capabile de rezultate care să contrazică nişte calcule ale hârtiei, aşa că e nevoie de concentrare etapă de etapă.
După meciul de la Slatina, Corona va reveni în fața propriilor spectatori, joi, 20 septembrie, în partida cu CSU Danubius Galaţi.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.