Handbal Corona : ,,Totul ține de noi”, spune portarul Ana Maria Mârcă

Handbal Corona : ,,Totul ține de noi”, spune portarul Ana Maria Mârcă

0 93

După neașteptata înfrângere de acasă, cu CSM Slatina, echipa de handbal Corona Brașov dorește reabilitarea, în meciul pe care îl va susține luni, de la ora 18,00, la Cluj, în fața echipei care a preluat ,,lanterna roșie”în Liga Națională. Înainte partidei cu ,,U” Cluj, au oferit declarații una din componentele lotului și cei doi antrenori
Ana Maria Mîrcă, portar Corona Brașov : „Este evident că nu traversăm cea mai bună perioadă a noastră. Nimeni nu se aștepta să pierdem cu CSM Slatina, dar sper ca până la jocul de la Cluj să trecem de acest impas și să reușim să câștigăm cele trei puncte. Au fost câteva înfrângeri care ne-au pus „pietre în spate” și nu am mai reușit să depășim această stare. Ştim însă că totul ține de noi, pentru a reuși să ne revenim. O victorie ar fi foarte importantă în acest moment, iar noi pentru aceasta lucrăm, pentru aceasta ne antrenăm”.
Vasile Curiţeanu, antrenor Corona Brașov : ,,Vreau să spun că am încredere în echipă, așa cum am avut de când am început să o antrenez. Sunt convins că valoarea noastră nu este cea arătată în meciul cu Slatina, unul care ne-a afectat pe toți, însă peste care trebuie să trecem. Ce vreau însă să transmit fanilor care vin la meciuri, că primii care sunt afectați de situația actuală a echipei suntem noi. Primii care își doresc ca această echipă să ajungă din nou sus suntem noi. Le înţelegem supărarea, noi suntem şi mai supăraţi, însă în anumite momente, comportarea lor nu face altceva decât să ne îngroape efectiv, atât pe cei care conducem echipa cât şi pe jucătoare. Facem eforturi să ne menţinem cu mintea limpede şi să uităm ce s-a întâmplat în meciul cu Slatina, dar avem nevoie să simţim că oamenii cred în echipă. Le-am spus jucătoarelor după meci că în viață mai apar şi situații neprevăzute, dar trebuie să trecem peste ele. Ne așteaptă un meci greu, cum de altfel vor fi toate celelalte. Va trebui să îl tratăm cu maximă seriozitate și să ne facem jocul pe care, cu siguranță, echipa știe să îl facă”.
Dragoş Dobrescu, antrenor Corona Brașov : „Situația noastră nu este una pe care ne-am fi dorit-o. Putem spune că de acum avem în față numai finale, iar prima va avea loc luni, la Cluj. Sperăm să venim de acolo cu o victorie, șansa noastră să ne recăpătăm liniștea și încrederea. Mai sunt destule meciuri de jucat, iar dacă obținem 2-3 victorii, ne vom reintra în formă și putem readuce zâmbetul pe buze, atât nouă cât și suporterilor. De vorbit, am mai vorbit, acum este momentul să arătăm ceva pe teren, să arătăm ceva în jocul pe care îl prestăm”.

Echipa a doua, victorie muncită în liga secundă

În cadrul Diviziei A, echipa a doua a Coronei Brașov a întâlnit acasă o echipă ambițioasă și tenace, Dacia Mioveni. Corona Brașov s-a impus, cu 27-25 (14-14). Pentru Corona au marcat: Tîrca 10, Bucur 7, Căprar 4, Lăcătuș 3, Crețu 1, Lopatăru 1, Tăbăcaru 1.
După acest succes, Corona Brașov continuă să ocupe locul doi în clasament, cu 34 de puncte.
D.D.

COMENTARII