Handbal: Juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov și-au impus un obiectiv...

Handbal: Juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov și-au impus un obiectiv îndrăzneț, după un tur perfect de sezon regulat

0 79

Echipa de handbal juniori 3 a ACS Transilvania Brașov a revenit, în weekend, la meciurile din Campionatul Național, după o pauză de patru săptămâni prilejuită de acțiuni de formare a lotului național de cadeți, cu o victorie lejeră în fața Liceului cu Program Sportiv Brașov, scor 43-25 (25-8).
Pentru trupa antrenată de Titus Donosa, care reușește astfel un tur de sezon regulat perfect, cu cinci victorii în tot atâtea meciuri, au înscris Silviu Odobeșteanu 8, Călin Rusu 8, Victor Donosa 7, Raul Manea 7, Denis Vieru 5, Cezar Donosa 2, Florin Păduraru 2, Erwin Faff 2, Răzvan Dumitrașcu 1 și Valentin Danciu 1.
Sunt bucuros pentru că băieții au evoluat foarte bine și pentru că am putut rula tot lotul de jucători. Suntem pe primul loc în Seria F, am obținut maxim de puncte, iar jocurile băieților ne dau speranțe într-o calificare în grupa «Valoare» a Campionatului Național, unde vom întâlni cele mai bune echipe din zona Banatului. Chiar dacă, la începutul campionatului nu ne-am propus calificarea la turneul final, iată că băieții își doresc foarte mult acest lucru și au această șansă. Cu toate că majoritatea sunt mai mici ca vârstă, doar patru dintre ei fiind născuți în 2004, restul în 2005 și 2006. Am reușit să formăm un nucleu de jucători cu reale calități, care ne dau speranțe pentru viitor. Avem, încă, multe de învățat, dar cu muncă și dăruire ne vom atinge obiectivul, acela de a crește jucători pentru echipele naționale. Până în prezent, doi sportivi au reușit să atragă atenția selecționerilor de la nivelul juniorilor, fiind convocați de către Federația Română de Handbal la diferite stagii, în cadrul Programului «Talent», Silviu Odobeșteanu și Călin Rusu. Mulțumim tuturor celor care ne susțin, părinților și sponsorilor noștri”, a spus Titus Donosa, antrenor al juniorilor 3 de la ACS Transilvania.

Tot în acest weekend, echipa de junioare 1 a învins cu 56-9 pe LPS Iolanda Balas Soter Buzău și este liderul Seriei D a Campionatului Național, cu 13 puncte. Au marcat pentru trupa antrenată de Simona Gogărlă: Georgiana Adelina Olaru 13, Gogîrlă Alicia 7, Necula Rebeca 6, Cristina Pinzaru 6, Vieru Sorina Elena 5, Bianca Andreea Lupașcu 4, Oana Muntean 4, Cristina Marin 3, Andreea Buțura 3, Andreea Bujor 3, Elena Jimbu 1 și Lorena Necula 1.
Junioarele 2 de la Transilvania, care conduc la rândul lor ierarhia Seriei D, au avut etapă liberă.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.