Handbal : România a jucat magistral și în partida cu Norvegia, la...

Handbal : România a jucat magistral și în partida cu Norvegia, la Campionatul European și are șanse mari să se califice în semifinale!

0 34

România a câştigat Grupa D la Campionatul European din Franţa, câștigând în faţa Norvegiei : 31-23. Victoria este cu atât mai galonată, cu cât a fost realizată în faţa campioanei Europei, la capătul unui meci magistral făcut de tricolore, în care a strălucit Yuliya Dumanska, declarată jucătoarea meciului.

Echipa noastră a jucat aproape de perfecțiune în ambele reprize, atât ân atac, cât și în apărare, unde portarul a făcut minuni.
În ofensivă, Neagu s-a distins în mod deosebit, reușind să înscrie 11 goluri, dar și Eliza Buceschi, de la Corona Brașov, a făcut, din nou, un meci bun.
Astfel, Norvegia a fost învinsă din nou după 18 ani, la un turneu final!

Tricolorele merg în Main Round cu patru puncte, iar duminică va înfrunta Olanda, într-un meci care ar putea asigura calificarea în semifinalele Campionatului European. Ce vis!

România : Dedu, Dumanska – portari; Udriştioiu 1 gol, Geiger 4, Buceschi 4, Neagu 11, Perianu, Laslo 1, Ardean-Elisei 1, Pintea 3, Florică, Polocoşer, Băcăoanu, Zamfirescu, Chiper 5, Dragut
1. Antrenor: Ambros Martin

Pentru tricolore, partida cu deținătoarea trofeului a fost un test înaintea jocurilor de foc din Main Round, când se vor stabili echipele care vor lupta pentru titlul continental.

Turneul final se derulează în intervalul 29 noiembrie – 16 decembrie, iar semifinalele şi finalele vor avea loc la Paris. La ediţia din 2016, tricolorele s-au clasat pe locul 5, titlul fiind câştigat de Norvegia (după 30-29, în finală cu Olanda).

Următorul meci cu Olanda, duminică 9 decembrie.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.