Handbalistele de la Corona au dat de CSM Bistrița, în Cupa României

Handbalistele de la Corona au dat de CSM Bistrița, în Cupa României

0 113

Conform tragerii la sorți de miercuri, care a avut loc la sediul federaţiei Române de Handbal, la ea a participând şi preşedintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, echipa brașoveană va juca în primul tur al Cupei României împotriva formaţiei CSM Bistriţa Partida se va disputa pe 4 mai, la Braşov.
Celelalte partide din primul tur sunt următoarele: CSM Bucureşti – U Cluj; Minaur Baia Mare – CSM Roman; Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie; HC Zalău – SCM Craiova; Rapid Bucureşti – Danubius Galaţi. În urne au fost doar 14 echipe, deoarece Cetate Deva şi CSM Ploieşti s-au retras din campionat. În aceste condiţii, Unirea Slobozia şi HCM Râmnicu Vâlcea sunt calificate direct în sferturi.

Antrenorul echipei Corona, Dragoş Dobrescu a declarat că din punctul lui de vedere a fost o tragere bună pentru Corona, care se va lupta să ajungă în primele patru, pentru a spera la o calificare în cupele europene : ,,Este mai bine decât dacă picam cu CSM-ul sau cu o echipă din primele clasatre. Să nu uităm însă că Bistriţa este o echipă cu experienţă, nu au fost meciuri uşoare cu ele, au jucăptoare cu experienţă care în mod cert se vor lupta pentru a câştiga. Nu mai au nimic de pierdut, ele sunt în obiectiv i fără Cupa României, pe când noi vrem cu orice preţ să mergem mai departe şi de ce nu, să ne batem pentru cupă. Cred totuşi că meciul nostru cu Bistriţa nu va semăna cu cel din campionat, şi va câştiga cine oprinde forma mai bună în ziua meciului. Ne vom pregăti pentru ultimele două etape de campionat, iar apoi să sperăm că vom fi într-o formă bună pentru Cupa României, pentru că acolo suntem interesaţi să trecem mai departe. Eu unul sunt optimist, pentru că niciodată Cupa României nu a fost cum a fost campionatul şi au mai apărut şi surprize. Aşadar, trebuie să credem…”.

În cele două meciuri din campionat, echipele și-au împărțit victoriile, câștigând pe terenurile proprii : 35-29 pentru CSM Bistrița, respectiv, 30-27, pentru Corona

Dorin Dușa

COMENTARII