Handbalistele de la Corona au terminat pe locul secund turneul de la...

Handbalistele de la Corona au terminat pe locul secund turneul de la Bistrița

0 77

La acest sfârșit de săptămână, echipa feminină de handbal Corona Brașov a participat la turneul amical de la Bistrița, alături de echipe modeste, o excepție fiind, probabil, gazda competiției, CSM Bistrița. Corona a terminat pe locul doi turneul, după ce a pierdut în finala, jucată în fața gazdelor. Bistrița s-a impus cu 30-27 (14-14). Pentru Corona au marcat : Neagu 8, Chiper 6, Popa 5, Buceschi 3, Hotea 2, Tătar 2, Crețu 1. Extrema Coronei, Laura Chiper (foto), a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului!
Declaratie Costica Buceschi, antrenor principal Corona : ,,A fost un meci foarte greu, tensionat, fetele s-au comportat bine și cel mai important lucru este ca sunt sănătoase. Nu am pus accent pe scor, au jucat toate fetele pe mai multe posturi, unele noi pentru ele”.
Clasamentul turneului a fost următorul: 1. CSM Bistrița, 2. Corona Brașov, 3. Universitatea Cluj, 4. Minaur Baia Mare, 5. CSM Roman, 6. CSM Slatina
În turneul de la Bistrita, Corona Braşov a câştigat primul meci cu CSM Slatina cu 39-24 (21-10). Pentru Corona au marcat: Hotea 9, Buceschi 5, Chiper 5, Neagu 5, Cretu 4, Tatar 4, Popa 4, Bloj 3. Sîmbătă, în al doilea joc de pregătire, Corona a învins Minaur Baia Mare, cu 39-29 (20-13). Pentru Corona au marcat: Buceschi 7, Chiper 6, Hotea 6, Ciuciulete 4, Popa 4, Bloj 4, Tomescu 3, Neagu 2, Tatar 2, Cretu 1.

După acest turneu, în perioada 21-22 august, Corona va juca la Braşov cu CSM Bistriţa, Unirea Slobozia şi Minaur Baia Mare, urmînd ca în perioada 25-26 august să participe la un turneu la Cisnădie, alături de gazdele de la Măgura, Dunărea Brăila şi CSM Roman.
D. D.

COMENTARII