Handbalistele de la Corona, trimise la socializare, la Sf. Gheorghe

Handbalistele de la Corona, trimise la socializare, la Sf. Gheorghe

0 108

După mai multe eșecuri consecutive, în Liga Națională de handbal feminin, conducerea clubului Corona a decis să pună cumva piciorul în prag pentru aceste nereușite ale handbalistelor proprii și a luat primele măsuri. Astfel, jucătoarelor le-a fost blocat salariul, până nu vor intra din nou în obiectivul trasat și, în plus, au fost trimise într-un cantonament de trei zile la Sf. Gheorghe. Acolo, vor sta în camere nu după prietenii, ci după programarea impusă de club, în așa fel încât să discute unele cu altele altfel decât după afinități, pentru a se cunoaște mai bine.
„Din punctul meu de vedere, motivul pentru care echipa de handbal are aceste rezultate este lipsa de coeziune dintre jucătoare. Ele trebuie să încerce să se împrietenească și să găsească chimia de care echipa are nevoie pentru a funcționa. O mare influență trebuie să o aibă antrenorul. Am discutat cu Costică Buceschi, i-am transmis nemulțumirile noastre. Fetele sunt în acest moment într-un semicantonament de trei zile, în care vor sta împreună. Am decis ca modul în care stau în camere să fie impus de noi, să nu se stea pe prietenii, tocmai pentru ca să se cunoască, să socializeze, să comunice. Sper ca rezultatele să se vadă de la meciul cu SCM Craiova. Ne dorim această victorie și suntem conștienți că, dacă nu vom câștiga, ne vom îndepărta de obiectivul propus. Nu s-a pus problema unui ultimatum. Totuși, suntem departe de obiectivele propuse. Nu ne permitem să mergem din înfrângere în înfrângere fără să luăm măsuri”, a declarat președintele Liviu Dragomir.

Ideea aducerii jucătoarelor străine, revine în actualitate

După meciul cu Dunărea Brăila, antrenorul Costică Buceschi spunea că la Corona trebuie aduse jucătoare din străinătate. Pe această temă, Liviu Dragomir a punctat: „Știm că, pentru a avea o echipă puternică, trebuie să aducem și jucătoare din străinătate. Deja suntem în legătură cu mai multe handbaliste, jucătoare pe care vrem să le aducem din vară. Vom lua doar sportive de top, care pot face diferența”.
În mediul online, sunt voci care îi cer deja demisia antrenorului Costică Buceschi, în timp ce multă lume susține că tehnicianul își pregătește deja plecarea la Baia Mare, grupare care probabil va promova la finalul sezonului în Liga Națională.
„Buceschi are contract pe doi ani. Am auzit și noi zvonuri, am discutat cu el. A infirmat totul. Nu cred că va pleca. Este un om serios, care își doreșete să își ducă mandatul până la capăt”, a concluzionat Liviu Dragomir.
Următorul meci al Coronei Brașov în Liga Națională va fi unul infernal : joi, 18 ianuarie, ora 18,30, acasă, cu CSM Craiova, ocupanta locului III în clasament.
D.D.
 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.