Handbalistele junioare de la CS Transilvania Braşov, victorie după victorie!

Handbalistele junioare de la CS Transilvania Braşov, victorie după victorie!

0 78

Weekendul trecut a fost perfect pentru echipele de handbal ale Clubului Sportiv Transilvania Brașov! Echipele de junioare I și junioare II ale clubului brașovean, au obținut victorii clare. Echipa de junioare II are maxim de puncte în campionat, după ce s-a impus în deplasare, în fața formației CSS Odorheiul Secuiesc, scor 39-25 (24-11). Trupa condusă de Vasile Curițeanu și Lena Brebeanu a dominat cu autoritate jocul de la Odorheiul Secuiesc și s-a impus fără probleme, la o diferență de 14 goluri. În atac, Bălăceanu și compania s-au descurcat de minune, iar în poartă, Evelin Kicsi, Elena Dulgheriu și Ștefania Mărginean, au avut parade superbe. Pentru CS Transilvania Brașov au marcat Ioana Bălăceanu 9 goluri, Andreea Bujor 8, Georgiana Olaru și Andreea Butura, câte 7 goluri fiecare, Sorina Vieru 4, Bianca Lupașcu 3 și Alina Marincea o reușită.CS Transilvania Brașov are 4 puncte după primele trei runde ( în prima etapă a stat) și va juca, în meciul următor, pe teren propriu, în compania formației CSS Mediaș, echipă aflată pe prima poziție a seriei F din campionatul național de junioare II.
Echipa de junioare I a CS Transilvania Brașov, pregătită de Vasile Curițeanu, a învins în deplasare formația CSS Ploiești, cu scorul de 32-28 (13-14). După o primă repriză echilibrată, ploieștencele au intrat la odihnă în avantaj de un gol, scor 14-13. În partea secundă, handbalistele de sub Tâmpa au evoluat mult mai bine și au reușit să întoarcă rezultatul, impunându-se la final, cu scorul de 32-28. Pentru CS Transilvania Brașov au marcat: Georgiana Olaru 10 goluri, Andreea Bujor 8, Bianca Lupașcu 7, Sorina Vieru 3 și Mara Marinescu și Andreea Butura, câte 2 goluri fiecare. În urma acestui rezultat, formația brașoveană ocupă poziția secundă a seriei E din campionatul național de juniori I, cu 3 puncte, din două
jocuri, la un punct distanță de prima poziție, ocupată acum de echipa Centrului Național de Excelență. În runda cu numărul trei a campionatului, CS Transilvania Brașov va juca pe propriul teren, cu CSS Dinamo Brașov.

Dorin Duşa

COMENTARII