Hans Klemm, un ambasador împotriva politicii propriului președinte?

Hans Klemm, un ambasador împotriva politicii propriului președinte?

0 85

În fond, pe cine reprezintă Klemm? Poporul american, NU! Cumva Administrația Trump?  Nici vorbă! El reprezintă doar corporatocrația ce a pus stăpânire pe Departamentul de Stat în perioada Clinton-Obama, acel Deep State ce are o politică de stăpânire globalistă, (paralelă sau chiar CONTRARĂ cu interesele națiunilor), pe modelul cunoscut deja din secolul trecut, nazisto-bolșevic.

Este jalnic acest auto-guvernator balcanic, Hans Klemm prin sustinerea aberatiilor # si manipulărilor
promovate împotriva republicanilor si impotriva actualului presedinte american,reziduri ramase din campania prezidențialelor din SUA ?!

Dar ca diplomat de cariera ,nu este corect ca dl. Klemm sa duca o  politica proprie , din postura de ambasador. Adica o campanie de partea celor care sunt împotriva prsedintelui Trump, aduse la meridian românesc . Dar devine grotesc,de cand chiar Presedintele Trump i-a spus-o de la obraz cat de antiamericana este Miscarea lui Hillary cu mutra ei de stavrid congelat.
Acum ambasadorul ne spune că in Romania – vai! – Rusia ar profita de modificarea legilor justițieiDe unde a scos Excelentza Sa o  asemenea tâmpenie ?
E clar, ambasadorul d.lui Trump a ajuns la limita iraționalului. Auzi, d.le Klemm, esti total defazat de politica actualei Administratii americane, alaturi de oficinele voastre de propagandă globalistă, bucșite de acoperiții din servicii (in Ro. Hotnews, ziare.com, Adevărul, UMDigi 24, ProTV, ILD șamd) Cu totii aveți același discurs propagandistic pe care doar masa turbată a #rezist îl mai inghite ca pelicanii, pe nemestecate. Restul țării deja a început să arate, momentan, doar marea lehamite.
Iar acesta este doar începutul. De asta vă este vouă teamă, de un reviriment al conservatorismului american, după ce vă chinuiți de ani de zile să ne băgați pe gât mizeria sexomarxistă, ingineriile voastre sociale, după ce v-ați găsit aici terenul fertil în corupții noștri ca să aduceți escrocherii mari ca Bechtel sau Microsoft, după ce cumpărăm rachetele la prețuri la care polonezii le rejecteaza (deși ei au negociat, spre deosebire de corupții și vasalii noștri, producerea de componente ale ineficientelor „Patriot” .
Vreți să țineți România sub talpa cu care strivești o râmă coruptă, zemoasă, bună de aruncat ca hrană pentru peștii răpitori.
În fond, pe cine reprezintă Klemm? Poporul american, NU! Cumva Administrația Trump? 
Nici vorbă! El reprezintă doar corporatocrația ce a pus stăpânire pe Departamentul de Stat în perioada Clinton-Obama, acel Deep State ce are o politică de stăpânire globalistă, (paralelă sau chiar CONTRARĂ cu interesele națiunilor), pe modelul cunoscut deja din secolul trecut, nazisto-bolșevic. Pe care noi l-am și trăit, deci avem anticorpii necesari.
Disperarea  se vede și din modul în care s-a activat, alături de #rezist, pe cei trei valeți politici: USR, PNL și noua făcătură obosită a urinofilului Cioloș.  Ați reușit, după băsificarea partidului, să-l duceți spre derizoriul la care serviciile au dus PNȚ-ul.
E nevoie mai mult decât oricând de un partid conservator real, nu o făcătură cu girul unui Coldea. E nevoie mai mult decât oricând ca România să respire.  Iar asta nu se va putea realiza decât prin desființarea Statului Paralel al lui Kovesi, Augustin Lazăr, gen. Dumbravă, mr. I.E. Dogioiu, Tapalagă, Prelipceanu, Liviu Avram eiusdem farinae

COMENTARII