Homeleşi duşi la Centrul pentru persoane fără adăpost din Braşov

Homeleşi duşi la Centrul pentru persoane fără adăpost din Braşov

0 52

Oamenii legii au ieșit pe teren în nopțile trecute, la misiuni de salvare a oamenilor străzii aflați în pericol de hipotermie, ca urmare a temperaturilor deosebit de scăzute

Trei oameni fără adăpost au fost luați de pe străzi, nopțile trecute, de polițiștii locali. Oamenii legii au ieșit pe teren în nopțile trecute, la misiuni de salvare a oamenilor străzii aflați în pericol de hipotermie, ca urmare a temperaturilor deosebit de scăzute. Brașovenii pot semnala Poliției Locale cazurile celor fără adăpost.
De când termometrele au coborât sub zero grade, polițiștii locali au intensificat misiunile de patrulare pentru a-i depista pe oamenii fără adăpost care trăiesc sub cerul liber și care riscă să înghețe de frig dacă rămân în stradă, mai ales peste noapte.
Mulți refuză să se cazeze la Centrul pentru Persoane fără Adăpost și se adăpostesc în case părăsite sau sub scări de blocuri. Așa se întâmplă și în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brașov.
Sub treptele fostei clădiri a telefoanelor a fost amenajat un astfel de adăpost. Trecătorii spun că aceste persoane trebuie să fie luate de pe stradă.

Polițiștii locali vor continua și în nopțile următoare să identifice persoanele fără adăpost aflate în dificultate și vor încerca să le convingă să accepte serviciile Centrului pentru persoane fără adăpost.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.