Iarna întârziată amână Zilele Braşovului

Iarna întârziată amână Zilele Braşovului

0 198

Vremea care a amestecat Paştele cu Crăciunul a amânat Zilele Braşovului. Temperaturile negative şi zăpada căzută din abundenţă ar fi compromis evenimentele astfel că municipalitatea a decis să amâne cu o săptămână festivităţile. Tot duminică ar fi trebuit să se desfăşoare şi Parada Junilor, urmată de petrecerile de la Pietrele lui Solomon

Vremea care a amestecat Paştele cu Crăciunul a amânat Zilele Braşovului. Temperaturile negative şi zăpada căzută din abundenţă ar fi compromis evenimentele astfel că municipalitatea a decis să amâne cu o săptămână festivităţile. Tot duminică ar fi trebuit să se desfăşoare şi Parada Junilor, urmată de petrecerile de la Pietrele lui Solomon. Ar fi fost, însă, foarte dificil şi pentru cai să participe la paradă şi apoi să urce pe munte, motiv pentru care Junii au anunţat şi ei că amână Parada cu o săptămână.
Potrivit lui Sorin Toarcea, purtător de cuvânt PMB, municipalitatea va încerca să păstreze acelaşi program, inclusiv cele 3 târguri pregătite pentru braşoveni şi turişti.
Joi, la Braşov a nins mai ceva ca înainte de Crăciun iar vineri dimineaţa se anunţă o minimă de minus 5 grade. Temperaturile scăzute vor persista şi pe durata weekendului iar vremea se va ameliora abia de la mijlocul săptămânii viitoare. Joi şi vinerea viitoare am putea avea chiar 21 de grade, pentru ca sâmbătă mercurul să mai coboare puţin în termometre.

Vifor Rotar

COMENTARII