In colonia România, se poate „desface” orice! Inclusiv Salmonella!!

In colonia România, se poate „desface” orice! Inclusiv Salmonella!!

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a anuntat, luni, ca produsul „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth 500 g” comercializat de Lidl are salmonella si ca a fost retras preventiv de pe piata.
„Producatorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a demarat procedura de rechemare preventiva de la consumator, a produsului „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, comercializat si in reteaua de magazine Lidl Romania, dupa ce, in cadrul verificarilor interne, intr-o proba a fost depistata salmonella”, precizeaza ANSVSA.
„Pentru a evita un potential risc pentru sanatatea publica, intrucat nu poate fi exclusa o posibila contaminare, distribuitorul a initiat retragerea produsului de la vanzare si a anuntat clientii sa tina cont de aceasta rechemare si pe cei care l-au achizitionat – sa nu il consume”, atentioneaza Autoritatea.
Inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, initiata de catre distribuitor.
Potrivit ANSVSA, produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth 500 poate fi returnat de catre consumatori in toate magazinele Lidl.
Contravaloarea produsului va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.