În județul Brașov au fost amenajate 455 de secții de votare, dintre...

În județul Brașov au fost amenajate 455 de secții de votare, dintre care 182, în municipiul Brașov

0 27

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a susținut, joi, o videoconferință cu prefecții și șefii structurilor teritoriale ale MAI, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 noiembrie 2019.
Cu această ocazie, prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a făcut o informare cu privire la acțiunile întreprinse pentru buna desfășurare a procesului electoral.

Toate instructajele la nivelul județului Brașov au fost finalizate până la această oră. Mă refer la președinții secțiilor de votare, la locțiitorii acestora, precum și la operatorii de tablete electronice care vor fi folosite în ziua alegerilor prezidențiale.

Sâmbătă, începând cu ora 8.00, va începe distribuirea materialelor necesare procesului de vot către toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov. Din punctul nostru de vedere, pregătirile se desfășoară conform planificării.
Menționez că, la nivelul Instituției Prefectului județul Brașov, avem o colaborare foarte bună cu toate armele din MAI și cu toți ceilalți colaboratori angrenați în procesul electoral. Ne vom face datoria cu responsabilitate și profesionalism până în ultima clipă”, a declarat prefectul Marian Rasaliu.

Astfel, în județul Brașov au fost amenajate 455 de secții de votare, dintre care 182 în municipiul Brașov. Numărul buletinelor de vot este 571.540, în condițiile în care pe listele electorale se află 519.538 de alegători.   

Duminică, 10 noiembrie 2019, după închiderea urnelor de vot (ora 21.00), toate materialele electorale vor fi preluate și depozitate în deplină siguranță la Colegiul Național „Unirea” Brașov.    

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.