In weekend se da startul in cursa reciclarii

In weekend se da startul in cursa reciclarii

Brasovenii au ocazia sa scape gratuit de deseurile electrice si electronice, ba chiar pot primi o recompensa pentru reciclarea aparatelor stricate. Se vor acorda tichete cadou in valoare de 10 lei, in functie de aparatul reciclat. Cei care vor recicla un frigider sau o combina frigorifica vor primi 3 tichete cadou, cei care vor renunta la o masina de spalat rufe sau vase vor primi 2 tichete

Brasovenii au ocazia sa scape gratuit de deseurile electrice si electronice, ba chiar pot primi o recompensa pentru reciclarea aparatelor stricate. Se vor acorda tichete cadou in valoare de 10 lei, in functie de aparatul reciclat.
Cei care vor recicla un frigider sau o combina frigorifica vor primi 3 tichete cadou, cei care vor renunta la o masina de spalat rufe sau vase vor primi 2 tichete, iar cei care se vor prezenta la punctele de reciclare din oras cu deseuri electrice complete in greutate de minim 20 kg vor primi un tichet cadou.
Cei care predau si alte aparate electrice sau electronice de orice fel vor putea castiga prin tragere la sorti unul din cele 20 de premii puse in cursa reciclarii.dee2
Cele 16 puncte de reciclare vor fi situate in majoritatea cartierelor din Brasov.
Cei care detin aparate electrice sau electronice cu o greutate mai mare de 30 kg pot suna la Serviciul Local de Colectare, care va prelua gratuit deseurile direct de la domiciliu sau sediu.
Duminica la ora 19 va avea loc extragerea castigatorilor tombolei, unde norocosii isi vor putea adjudeca unul dintre premiile puse in joc:
– 4 masini de calcat,
– 4 mixere,
– 4 masini de gaurit,
– 4 cuptoare cu microunde,
– 4 aspiratoare.
Campania de colectare se desfasoara in perioada 21-22 mai si este organizata de catre Primarie si Serviciul Local de Colectare.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.