Încă o plângere penală împotriva dezvoltatorului imobiliar din Şchei

Încă o plângere penală împotriva dezvoltatorului imobiliar din Şchei

0 119

Senatorul Aleen Coliban susţine că în zona Coasta Vacii-Colţul Putinarilor lucrările au continuat. Edilii neagă faptul că în ultimul an s-a mai excavat în zonă şi aşteaptă ca Parchetul să finalizeze cercetările

Dacă prima plângere a fost depusă anul trecut de mai mulţi şcheieni şi de autorităţile locale, USR va cere acum instanţei să oblige investitorul să readucă terenul la situaţia iniţială. Senatorul Aleen Coliban susţine că în zona Coasta Vacii-Colţul Putinarilor lucrările au continuat.
Edilii neagă faptul că în ultimul an s-a mai excavat în zonă şi aşteaptă ca Parchetul să finalizeze cercetările.

Coliban consideră că este normal să continue depunerea de plângeri penale, în condiţiile în care s-au adunat noi probe la dosar, pe care le apreciază drept agravante Senatorul USR susţine, de asemenea, că mai mulţi proprietari s-au confruntat cu probleme după ce în urma ploilor abundente torenţii de apă le-au inundat curţile. Şcheienii care locuiesc pe străzile Cetinii şi Piatra Mare sunt nemulţumiţi de resistematizarea prin care străzile au fost declarate cu sens unic.
Reintroducerea sensului dublu pe strada Piatra Mare va fi discutată în comisia de circulaţie care se va întruni astăzi.
În ceea ce priveşte posibilele lucrări, reprezentanţii Primăriei susţin că de la data
depunerii plângerii penale nu s-au înregistrat modificări în teren.

În urma celor patru controale efectuate în cursul lunii de poliţiştii locali de la Inspecţia în Construcţii nu au fost constatate alte lucrări faţă de cele care au făcut obiectul plângerii penale, spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Braşov, care aşteaptă ca Parchetul să comunice ce decizie a luat cu privire la cercetarea în această cauză.

Intr-o postare de pe o reţea de socializare dezvoltatorul imobiliar susţine că proiectul cuprinde 300 de apartamente cu un regim de înălţime de P+2+3 retras.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.