Încă un transfer la echipa de handbal Corona Braşov : Monica...

Încă un transfer la echipa de handbal Corona Braşov : Monica Bărăbaş, componentă de bază a naţionalei de tineret a României

0 24

CSM Corona Braşov va avea, începând din sezonul 2020-2021, pe postul de coordonator de joc, un vârf de generație și una dintre cele mai promițătoare jucătoare din noul val. La 19 ani, Monica Bărăbaş este componentă de bază a naţionalei de tineret a României şi deşi este foarte tânără, are deja în cartea de vizită cinci titluri naţionale şi trei de vicecampioană, toate la junioare. Crescută la Olimpic Târgu Mureş, tânăra handbalistă a jucat sezonul trecut în divizia A la CSM Târgu Mureş.
Monica Bărăbaş  a câștigat medalia de argint cu Naționala României de junioare la Festivalul Olimpic al Tineretului European, iar cu Naționala de tineret a ajuns aproape de semifinalele Europeanului, clasându-se pe poziția a 5-a.
Pe plan intern a fost desemnată cel mai bun coordonator al Turneului Final de Junioare I din sezonul 2018 – 2019, iar alături de Olimpic Mureș și CSM Târgu Mureș a dominat de-a lungul anilor întrecerile junioarelor.

D.D.


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.