Incredibil! Primarul interimar al Predealului amendat cu 8.000 lei pentru că era...

Incredibil! Primarul interimar al Predealului amendat cu 8.000 lei pentru că era beat la volan

0 54

Viceprimarul cu atribuţii de primar din Predeal, Sebastian Fleşieru, a fost condamnat de Judecătoria Zărneşti la plata unei amenzi penale după ce a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În baza art. 336 alin. 1 din Codul penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.p.p., condamnă pe inculpatul FLEŞIERU SEBASTIAN-CONSTANTIN la pedeapsa amenzii penale de 8.000 lei (200 zile-amendă a câte 40 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Atrage atenţia inculpatului asupra împrejurării că pedeapsa amenzii poate fi înlocuită cu închisoarea, în caz de neplată a amenzii.
Încunoştinţează pe inculpat că în baza dispoziţiilor art. 559 alin. 2 din Codul de procedură penală poate solicita plata eşalonată a amenzii, în rate lunare, pe o durată de 2 ani. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p., obligă pe inculpat la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în sentinţa publicată pe portal.just.ro. 

Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.