Inspectoratul Școlar Județean Brașov a prezentat situația privind contestațiile depuse la Brașov,...

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a prezentat situația privind contestațiile depuse la Brașov, în sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat

0 19

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a centralizat cererile de reevaluare a lucrărilor candidaților la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Au fost depuse 1.407 contestații după afișarea primelor rezultate obținute de candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat.

Din totalul celor 1.407 contestații, la proba scrisă de Limba și literatura română au fost depuse 476, la proba obligatorie a profilului și a specializării 467, proba la alegere a profilului și specializării – proba 398 iar la proba de Limba și literatura maternă – 66 de contestații.

Cele mai multe contestații au fost depuse la disciplina Limba și literatura română (REAL) iar cele mai puține la Chimie și Limba maghiară.

Soluționarea lucrărilor contestate va avea loc în perioada 01-04 iulie, rezultatele finale urmând a fi făcute publice duminică, 5 iulie.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.