Interdicții de circulație astăzi pe străzile Maniu, Agrișlor și Cuza

Interdicții de circulație astăzi pe străzile Maniu, Agrișlor și Cuza

0 63

CAB lasă alți brașoveni fără apă. Conform lui Alina Bălătescu de la departamentul Comunicare și Relații Publice al Companiei Apa, astăzi, 13.08.2019, circulația rutieră pe strada Agrișelor va fi blocată, între orele 7.00 – 19.00, pentru lucrări de montare a conductelor de fontă ce se desfășoară la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu A.I. Cuza.

De asemenea, circulația va fi restricționată pe strada Iuliu Maniu pe partea stângă, în sensul de mers către centrul orașului, între strada Grădinarilor și Hotel Ambient.
Totodată accesul rutier pe strada Agrișelor va fi permis doar riveranilor, iar zona va fi semnalizată corespunzător.

,, Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.
Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere partIcipanților la trafic și locuitorilor din zonă” spune sursa citată.

I.R.

,

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.