Interesant. Cortul PNL din Tractorul disprețuit de cetățeni. A fost nevoie de...

Interesant. Cortul PNL din Tractorul disprețuit de cetățeni. A fost nevoie de intervenția Poliției Locale a lui Scripcaru.

Am încercat în titlu să redăm cu eleganță și amabilitate o situație petrecută astăzi într-un ex fief a lui Scripcaru&Iohaniss, unde  pare-se, eternul primar conduce de ani de zile votul. Și totuși.

Un aspect ce trebuie menționat.

Și consemnat.

Mai exact disprețul public față de cei ce trebuie să voteze.

Poliția Locală contra mai  multor cetățeni ce, la ușa cortului liberal-pedelist Scripcaru se revoltau.  Oamenii normali din Tractorul ce aduceau argumente.

Din această perspectivă, interesant (chiar) și pentru noi a fost faptul că nici măcar acolo aroganța edilului pare a nu mai fi dictatorială. Ci susținută cu șandramale trimise de la Poliția Locală. Mai muți oameni au vorbit&desconsiderat mucavaua politrucă  considerată de aceștia o creație  a ,,excrocilor” de la PNL/PDL cu dedicație către fameliucul Scripcaru.

Cu argumente. A fost nevoie de intervenția Poliției Locale ca să fie aplanat conflictul între cei revoltați și cei ce doresc a ne vor fura viitorul, iarăși, cu gir de la Primărie, căci așa este votul în isteria lu ,,Betonel”.

Chiar dacă, personal, în urmă cu doi trei ani, nu consideram că așa ceva este posibil, iote că se poate. De ce?  Nu am un răspuns, Poate că mulți coregionali au ajuns să aibă conștiiță de sine? Suficient de mulți?

Nu știm.

Oricum, din 2004 de când Scripcaru a ajuns primar –  deși din 2002  cu ajutorul Cooperativei Locale din Consiliul Local – El Scripy ( sau Zeus cum se autointitulează ca stăpân ) – este pentru prima dată când poate părea și apărea o revoltă publică, poate inițial minoră, dar importantă ca și concept, în fața aroganței sale pe care în inconștiența sa o consideră legitimă în perpetuarea puterii.

Terminăm cu ceea ce am început ca titlu: Interesant.

I.Rinder

COMENTARII

 1. Nu înțeleg de ce este asociat un sas cu acest moldovean puturos și hoț? Sibiul, spre exemplu, Brașovul începe să semene din ce în ce mai mult cu țigănia din regat.
  Poate vom scăpa de penal anul ăsta. Poate tinerii moldoveni reveniți în țară vor reuși să-și lămurească părinții să nu-l mai voteze pe analfabet.

 2. Trebuie schimbare.In ultimile mandate nu a făcut nimic pentru brașoveni și Brașov S a ocupat de interesele lui și a fufelor lui să le dea locuri călduțe și bine plătite în primărie, să dea contracte de termoizolarea blocurilor celor de la care a esit comision mai consistent și unei amante de a lui aici în Tractorul
  Treziti-va brașoveni a venit timpul schimbării
  Ajunge pentru acest incult de Scripcaru care crede că moștenește pe viață Brașovul
  Orașul nostru trebuia să arate ca un oraș european, cultura să fie promovată, turismul să fi fost mult mai mult promovat
  Dar cu cine, dacă primarul , mai are el multe de învățat.❤️💛💙🙋

  • Marșico, voi moldovenii l-ați votat atâta amar de ani, nu brașovenii. L-ați votat că era de-al vostru: hoț și prost, fără școală, fără educație dar puturos. V-a dat panseluțe și voi ați zis că-i gospodar. Eu nu cred într-o „deșteptare” a moldovenilor, nu cred deoarece voi vă regăsiți în el. Ce dacă nu a făcut nimic pentru Brașov, doar a furat, distrus și batjocorit.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.