Într-o săptămână Poliția Rutieră Brașov a aplicat 1.044 amenzi!

Într-o săptămână Poliția Rutieră Brașov a aplicat 1.044 amenzi!

0 38

În săptămâna 12 august 2019 – 18 august 2019, Serviciul Rutier Brașov a organizat și desfășurat acțiunea T.I.S.P.O.L. „SPEED”, care a vizat combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

,,Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule, în ceea ce privește respectarea regimului legal de viteză și reducerea riscului rutier pe raza întregului județ” se spune in comunicat de presă.
Cu această ocazie, s-a procedat la verificarea a 1.285 autovehicule, fiind constatate 1.044 abateri la regimul legal de viteză.  Totodată, polițiștii brașoveni au aplicat 1.044 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

De asemenea, cadrele de poliție au reținut 25 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
În  cadrul acțiunii au fost folosite toate aparatele de supraveghere a traficului existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, inclusiv cinemometrul de tip TruCAM.

Conform IPJ Brașov obiectivele acțiunii au fost legate de
* ,,depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a celor ce încalcă prevederile legale, în principal depășirea limitei legale de viteză;
* Conștientizarea opiniei publice asupra dinamicii și consecințelor accidentelor rutiere”.

Activitățile vor continua și în perioada următoare în vederea menținerii cadrului de legalitate și prevenirii accidentelor rutiere.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.