Invitație specială pentru brașoveni – „Best of NexT 2017” la amfiteatrul de...

Invitație specială pentru brașoveni – „Best of NexT 2017” la amfiteatrul de sub Tâmpa

Cinefilii vor putea vedea în cele trei seri 16 filme scurte de reunite în trei programe speciale, scurtmetraje româneşti pline de imaginaţie, o seară de Oscar şi cele mai iubite filme din selecţia NexT 2017

Braşovenii pasionaţi de filme au ocazia de a vedea, în perioada 17 – 19 august, cele mai bune scurt-metraje proiectate la Festivalul Internaţional de Film Next din 2017. „Best of NexT 2017”, o retrospectivă cu cele mai ele mai iubite filme de la NexT 2017, va prezenta comedii, animaţii, călătorii în spaţiul cosmic sau pe tărâmuri magice, filme de groază şi filme ca-n viaţă, toate scurte, cât să guşti în două ore din tot ce are cinematograful mai bun de oferit.
Potrivit organizatorului, Societatea Culturală NexT, cinefilii vor putea vedea în cele trei seri 16 filme scurte de reunite în trei programe speciale, scurtmetraje româneşti pline de imaginaţie, o seară de Oscar şi cele mai iubite filme din selecţia NexT 2017.
Dacă vremea va fi frumoasă, proiecţiile vor avea loc la „amfiteatrul” de sub Tâmpa, dintre Bastionul Ţesătorilor şi Complexul Agrement, primul film urmând a rula începând cu ora 21.30. Dacă va ploua, proiecţiile vor avea loc la Cinemateca Patria.
Accesul la toate proiecţiile va fi gratuit.
Prima seara a fost dedicată scurtmetrajelor româneşti, 5 la număr, pentru ca vineri să fie proiectate cele mai bune cinci filme de la NexT 2017. Ultima seară va fi dedicată scurtmetrajelor de Oscar.

Vifor Rotar

COMENTARII