Invitație specială pentru braşoveni- se pot semnala gropile din carosabil primăriei!

Invitație specială pentru braşoveni- se pot semnala gropile din carosabil primăriei!

0 106

Primăria continuă inventarul gropilor de pe domeniul public al municipiului Braşov iar cetăţenii pot participa şi ei la întocmirea acestei evidenţe

Primăria continuă inventarul gropilor de pe domeniul public al municipiului Braşov iar cetăţenii pot participa şi ei la întocmirea acestei evidenţe. Intervenţiile urgente sunt executate de trei firme care au contracte pentru reparaţii pe străzile şi trotuarele din oraş.

Iarna destul de blândă de până acum nu a lăsat urme adânci pe străzile braşovene. Cel puţin asta spun braşovenii care circulă zilnic cu maşina.

Deşi licitaţia pentru semnarea acordurilor cadru pe patru ani pentru repararea şi întreţinerea străzilor din Braşov nu a fost încă lansată, Primăria are totuşi contracte pe perioadă determinată cu trei societăţi până la sfârşitul lunii aprilie.

Municipalitatea continuă identificarea zonelor cu probleme; inspectorii Primăriei şi poliţiştii locali fac verificări pe teren dar fac apel şi la braşoveni sunt rugaţi să sesizeze gropile din carosabil.

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Braşov, vorbeşte despre experienţa din anii trecuţi, în care cetăţenii din Municipiul Braşov au fost foarte implicaţi în identificarea problemelor din municipiu.

Cetăţenii pot semnala gropile identificate în carosabil fie pe email, la adresa dirtehnica@brasovcity.ro, sau pe harta incidentelor, care se găseşte pe portalul Primăriei, brasovcity.ro.

Vifor Rotar

COMENTARII