Ion Crăciun, antrenor Corona Brașov : „Trebuie să ne adunăm după acest...

Ion Crăciun, antrenor Corona Brașov : „Trebuie să ne adunăm după acest prim eşec pentru că sezonul este lung”

0 29

Antrenorul echipei Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat după primul eşec înregistrat în actuala ediţie de campionat, scor 23-19 (15-12), că se aştepta la un joc dificil în compania echipei Gloria Buzău, dar că în niciun caz nu a preconizat că echipa lui va putea ratat atât de mult. „Nu cred că sunt foarte multe de spus după un joc în care am greşit atât de mult la faza de finalizare. Ştiam că ne aşteaptă un joc greu şi din păcate, ştiam şi că va veni la un moment dat şi o înfrângere. Nu poţi să ţii echipa în formă maximă o perioadă lungă, mai apar şi astfel de jocuri, dar mai sunt multe etape de jucat până la sfârşitul sezonului şi avem tot timpul să ne revenim”, a spus Ion Crăciun.

Tehnicianul Coronei a spus că echipa din Buzău a fost într-adevăr foarte motivată dar că principalul motiv pentru care Corona a pierdut acest joc a fost din cauza ratărilor. „Gloria Buzău a fost foarte motivată, le-au ieşit toate acţiunile, dar pe de altă parte şi noi am greşit foarte mult şi am ratat enorm. Cu toate astea, mergem inainte, avem joc de cupele europene sâmbătă, acasă, astfel că trebuie să ne revenim cât se poate de repede. Sezonul e lung, încă ne batem pentru ce ne-am propus, nu trebuie să ne panicăm acum”, a concluzionat Ion Crăciun.

Cristina Laslo a întărit spusele antrenorului şi a declarat că echipa a ratat în partida cu Gloria Buzău, mult prea mult pentru a putea emite pretenţii la un rezultat bun. „Trebuie să recunoaştem că nu a fost vorba de cât de bine a ieşit jocul celor de la Buzău, ci de cât de mult am ratat nou. Nu puteam emite pretenţii la un rezultat bun în deplasrae cu atâtea ratări. Acum trebuie să ne adunăm repede, nu a nimic pierdut, mergem mai departe pentru că vrem să câştigăm multe alte meciuri”, a spus jucătoarea Coronei.

Handbalistele Coronei vor juca sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu cu Super Amara Bera Bera din Spania, acesta fiind primul al echipei braşovene în Cupa EHF în actuala ediţie de campionat. Clubul Corona anunţă că s-au pus în vânzare biletele online, pe site.ul bilete.ro şi că sunt şanse foarte mari ca partida să se joace cu plină. Preţul unui bilet costă 15 lei iar în cazul în care mai rămân bilete, acestea vor fi scoase la vânzare şi în ziua meciului la casa de bilete a sălii cu două ore înainte de meci.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.