Ion Crăciun, antrenor Corona handbal : „Pot spune că sunt mulţumit, dar...

Ion Crăciun, antrenor Corona handbal : „Pot spune că sunt mulţumit, dar mai avem de muncă”

0 56

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat la intrarea echipei în pauza competiţională, că poate spune că este mulţumit de prima parte a campionatului, luând înm considerare problemele de efectiv cu care s-a confruntat dar şi nivelul de la care a preluat echipa: „Având în vedere nivelul la care eram când am preluat echipa, pot spune că sunt mulţumit, dar asta nu înseamnă însă că nu mai avem de lucru. Cred că altfel ar fi stat lucrurile dacă aveam toată echipa aptă, pentru că, din păcate, de când sunt eu la Corona nu am avut nici măcar o dată întreg lotul valid. Sper ca în retur să putem folosi toate jucătoarele la capacitate maximă de efort şi să avem jocul pe care eu mi-l doresc”.

Tehnicianul consideră că o parte dintre punctele pierdute ale Coronei au fost irosite de atitudinea nepotrivită, ci nu de absenţele din lot: „Pot spune că am suferit în câteva meciuri nu atât din cauza absenţelor cât mai mult a atitudinii şi aici mai avem destul de mult de lucrat. Jucătoarele trebuie să înţeleagă că dacă nu se vor comporta ca o echipă în general, acest lucru se va răsfrânge în joc. Este nevoie de o altă atitudine, de mult mai mult ajutor una pentru cealaltă, de mai puţine reproşuri când una sau alta greşesc, şi nu în ultimul rând să se simtă că joacă şi cu sufletul pentru echipa asta. Au fost meciuri în care am văzut foarte multă dăruire, dar au fost şi jocuri în care nu am simţit atât de multă implicare. Eu am convingerea că dacă toate jucătoarele vor înţelege toate aceste lucruri, şi rezultatele vor şi pe măsură”.

Ion Crăciun a spus că îl bucură faptul că publicul braşovean este alături de echipă meci de meci: „Mă bucur că oamenii sunt lângă noi, ne înţeleg şi ne susţin. Această echipă are un public tare frumos lângă ea şi e păcat să nu facem totul pentru a-l păstra la fel de numeros. Au fost meciuri pe care le-am jucat cu sala aproape plină, fără ca miza sau adversarul să fie unul care atrage mai mult public, iar asta nu face altceva decât să demonstreze că acei oameni au venit pentru noi. Asta le spun şi fetelor mereu, să dea totrul pentru că sunt oameni care au venit special să le vadă şi să le încurajeze şi trebuie să facem totul pentru ca ei să plece mulţumiţi de la sală”.

Antrenorul Coronei a mai adăugat că nu este surprins de rezultatele apărute în actuala ediţie a ligii naţionale: „Pentru mine rezultatele nu sunt surprinzătoare pentru că multe echipe s-au întărit şi de aici şi rezultatele considerate surpriză. Este bine că liga naţională s-a întărit, pentru că asta obligă toate echipele să ridice nivelul, lucru pe care ni-l dorim şi noi, desigur.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.