Ion Crăciun, antrenor principal Corona Brașov : ,,Mă bucură rezultatul, dar nu...

Ion Crăciun, antrenor principal Corona Brașov : ,,Mă bucură rezultatul, dar nu trebuie să uităm nici o clipă că mai e o manşă de jucat”

0 51

Handbalistele Coronei au făcut un pas important pentru calificarea în gupele Cupei EHF, după ce au câştigat cu 27-25 manşa tur, din turul trei preliminar, jucată sâmbătă, în deplasare, cu Gloria Bistriţa. Manşa retur dintre cele două formaţii se va juca duminică, 17 noiembrie 2019, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” de la ora 17.00.

Antrenorul Ion Crăciun a declarat, după jocul de la Bistrița : „Mă aşteptam la un joic greu pentru că Bistriţa are o echipă periculoasă, care în ultima vreme a revenit la o formă foarte bună. Totuşi, recunosc faptul că nu mă aşteptam să mă surprindă cu om la om central, lucru pe care l-au făcut foarte bine. Le mulţumesc fetelor că nu au cedat lupta, că au crezut că pot întoarce jocul. Nu nu a fost uşor, dar felul în care am reintrat în repriza a doua a fost bine pentru noi. Mă bucură rezultatul, dar nu trebuie să uităm nici o clipă că mai e o manşă de jucat şi avem şanse egale”.

Căpitanul echipei Corona, Georgiana Ciuciulete a spus : „Felicit echipa din Bistriţa pentru joc. Cred că a fost un meci plăcut ochiului, la un nivel ridicat. Ne-am bucurat pentru victorioe dar ne aşteptăm să fie foarte greu şi returul. Azi ne bucurăm, dar de mâine o luăm de la capăt. Sper să ieşim sănătoase după seria asta de jocuri din trei în trei zile pentru că este epuizant chiar și pentru noi. Mai avem cu Slobozia miercuri şi apoi returul şi trebuie să ne mobilizăm cum putem mai bine”.

Corona va juca miercuri, de la ora 18.00, în campionat cu CSM Slobozia, urmând ca duminică, de la ora 17.00 să dispute returul cu Gloria Bistriţa.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.