Jandarmul Daniel Bălăiţă împinge 290 de kg din culcat!

Jandarmul Daniel Bălăiţă împinge 290 de kg din culcat!

0 104

Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov are un angajat de fier. Subofiţerul Daniel Bălăiţă, pasionat de powerlifting, împinge din culcat 290 de kilograme, record stabilit recent la Campionatul Naţional de Powerlifting de la Sibiu. Cea mai mare greutate pentru el nu este bara de haltere, ci găsirea unui sponsor

Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov are un angajat de fier. Subofiţerul Daniel Bălăiţă, pasionat de powerlifting, împinge din culcat 290 de kilograme, record stabilit recent la Campionatul Naţional de Powerlifting de la Sibiu.

Cea mai mare greutate pentru el nu este bara de haltere, ci găsirea unui sponsor, ca să nu-şi mai plătească singur taxele de concurs şi deplasările la competiţii
Powerliftingul, sportul cu 3 probe – genoflexiuni, împins din cultat şi îndreptări cu grutăţi uriaşe, i-a adus lui Daniel Bălăiţă cele mai multe satisfacţii.

Cu tricolorul şi însemnele României pe piept, jandarmul braşovean îşi reprezintă cu cinste ţara şi instituţia pe care o slujeşte de aproape un sfert de veac.
În palmaresul său se află un titlu de vicecampion mondial, un titlu de campion european, 13 titluri de campion naţional,o medalie de aur la Cupa României, două medalii de aur la competiţia de împins din culcat cu greutatea corporală, precum şi multiple medalii obţinute la campionatele de culturism.
Din păcate, singurul sponsor al jandarmului braşovean este familia sa.

Este susţinut cu o parte din echipamente de către Federaţia de Powerlifting însă deplasările, cazare şi taxele le suportă singur. De aceea, nu de fiecare dată reuşeşte să participe la toate competiţiile. Aşa a ratat un titlu de campion mondial, pe care i l-a suflat un sportiv care a ridicat cu 50 de kilograme mai puţin decât el. Subofiţerul speră să găsească un sponsor care să îl susţină în toate competiţiile.

Vifor Rotar

COMENTARII