Invitație la prezentare și dezbatere publică, legată de Aeroportul Brașov – Ghimbav

Invitație la prezentare și dezbatere publică, legată de Aeroportul Brașov – Ghimbav

1 93

Vineri, începând cu ora 14:00, în sala mare a Centrului Cultural Reduta, va fi prezentat rezultatului Studiului de fundamentare realizat pentru obiectivul de investiții „Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav”.

La eveniment au fost invitați toți factorii implicați în proiectarea și realizarea acestui obiectiv, consilieri locali și județeni, reprezentanții Primăriei Brașov și Primăriei Ghimbav , dar și reprezentanți ai autorităților locale și județene din Covasna și Harghita.

După prezentarea documentelor, de către reprezentanții Consiliului Județean, vor avea loc discuții, în cadrul unei dezbateri publice.

„Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav”. rămâne cea mai necesară investiție nu doar în infrastructura  județului ci a întregii regiuni (Covasna, Harghita). Intârzierea în realizarea acestui proiect are o singură cauză – neputința, asta ca să nu spunem reaua credința, a celor care conduc sau au condus institutiile publice si principalele partide politice brasovene.
Nu banii au lipsit ci poziția unor șefi care, dacă nu au putut fura din banii privați ai investitorilor au blocat totul. A fost mai simplu să se plângă de lipsa banilor sau de lipsa sprijinului guvernului decăt sa conclucreze cu investitori privați interesați.
Este cunoscut faptul, noi doar îl reamintim, interesulferm  manifestat în ultimul deceniu, de investitori din Germania, Austria, Franța, Italia, Turcia sau din Zona Golfului. Nu i-am uitat pe chinezi care și-au manifestat de mai multe ori intenția de a investi.
O spunem și ne asumăm orice consecință, nici actuala conducere a CJ Brașov nu a ieșit din linia predecesorilor, blocând finantarea și realizarea investiției din cauze ce nu tin de legislație, asa cum incearcă să se scuze presedintele Adrian Veștea.

Dorin D. & Vlad T.

COMENTARII

  1. d.mihalache ,flotant din Ghimbav si martor ocular cand a fost botezat: "Airport Vectra Nord"

    Ma uit in poza de mai sus si vad ca Aeropotul e pe terminate! Pai ce-a fost mai greu a fost ca si termninat,datorita presedintelui nostru care a fost schimbat.. .ca sa nu-si puna Don’ Vistea…pe umeri galoanele de merit(r) pe umar…Caci daca ramanea don’ Canci escu,ce mai era de facut…Nimica toata! Pana si trecerea de pietoni peste pista fusese executata cu varul de rigoare…Care de 5 ani e la fel ca la prima inaugurare! Caci n’o sa credeti,pista a fost inaugurata!
    Uitati-va bine: Deci vine arioplanul,opreste reglementar la trecere,coboara cetatenul cu pasaportul in mana, trece pe la … trecere,o ia pe poteca din dreapta (cum priviti poza!) si direct pe poteca spre chekin! Sau spre Pekin daca pleaca,.. Adica spre Beijing , ca de cand se tot lucreaza la Airport, si-a schimbat numele si Capitala Chinei!
    Dar sa nu veniti primavara,ca e un noroi acolo, de pista lui Bebitza nici nu se vede!