La Făgarăș, grevă la …candva marele Combinat Chimic! La București, Banca Transilvania...

La Făgarăș, grevă la …candva marele Combinat Chimic! La București, Banca Transilvania îi vinde avionul de lux al patronului demolator, ION NICOLAE !!

0 87
Banca Transilvania a scos la licitaţie avionul de lux al acţionarului principal al Interagro, Ioan Niculae, înregistrat pe firma Interaviation, cerând 5,17 milioane de dolari, scrie economica.net. Data la care va avea loc licitaţia nu a fost stabilită încă.
Aeronava marca Hawker, model 900 XP,  tip mid-sized private jet, este dotată cu spatii luxoase in cabină, capacitate de zbor la mare altitudine, autonomie de zbor pe o rază de până la 5.500 km. Configuraţia interioară este de 8 pasageri, plus un pilot, un copilot şi un cabin crew.
Dotările aeronavei sunt specifice serviciilor asigurate pentru segmental călătoriilor „tip business”, arată anunţul de vânzare publicat de Banca Transilvania. Avionul are un număr de ore de zbor effectuate de 2.250h:17 min din totalul de 6.000 TBO Eng Hr – număr de ore de funcţionare recomandate de producător până la prima revizie generală. Aeronava a fost monitorizată prin sistemul Maintenance Management CAMP până în mai 2015, când a fost trimisă la sediul Beechcraft Berlin Aviation GmbH pentru efectuarea serviciului de mentenanţă. Potrivit anunţului Băncii Transilvania, avionul are două motoare Honeywell, model TFE731-50R-1H. Aeronava este înregistrată în România, dar a operat zboruri si în Europa, având o autonomie de zbor respectabila pentru clasa sa.
Cum se stie, Ion Niculae a fost condamnat definitiv în dosarul „Mită pentru PSD”, pentru finanţarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a candidatului PSD Mircea Geoană. El a fost eliberat condiţionat din penitenciar în iulie 2016.
Omul de afaceri mai este cercetat, alături de fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, pentru prejudicierea intereselor producătorului de gaze controlat de statul român Romgaz, prin acordarea ilegală de discounturi de către Romgaz la livrările de gaze către combinatele chimice ale lui Niculae.
Adica furt pe față din averea statului!
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.