La orizont ,,Trofeul Teliu”, a doua etapă a Campionatului Național de Viteză...

La orizont ,,Trofeul Teliu”, a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă; la întreceri vor fi prezenți 82 de piloți

0 94

După debutul în forță, ce a avut loc luna trecută la Râșnov, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop îşi va disputa la finalul acestei săptămâni (19-20 mai 2018) cea de-a doua etapă. Aflat la cea de-a zecea ediție, Trofeul Teliu a atras un număr foarte mare de concurenţi, pe lista de înscrieri aflându-se 82 de nume. În cele două zile ale întrecerii, spectatorii vor putea admira mașini de concurs din cele mai diverse și mulți piloți spactaculoși.
Desfăşurată pe un frumos traseu, parte a drumului ce leagă Braşovul de Buzău, Trofeul Teliu va alinia la start 77 de concurenți ce participă în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop și încă 5 reprezentanți ai categoriei autovehiculelor istorice. Absent la startul sezonului de la Râșnov, campionul absolut en titre Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo V) vine la Teliu cu dorința de a câștiga. El se va lupta la victorie atât cu cei mai bine clasați piloți ai grupei H, Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer Evo VII) și Costi Stratnic (Dacia STCC), cât și cu Andrei Dumitrescu și al său monopost Tatuus. Revenit la volan intr-o competiție auto după 10 ani, Mihai Leu a impresionat în etapa de la Râșnov, terminând cu al șaselea timp al clasamentului OPEN. Fostul campion de box va concura și în Trofeul Teliu, la volanul unui Ferrari 458 Challenge. Pe un model asemănător îl vom vedea și pe Florin Voicu.
Sâmbătă, 19 mai, sunt programate trei runde de recunoaşteri şi trei runde de antrenamente cronometrate, acestea din urmă fiind decisive pentru stabilirea ordinii de start din manşele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, 20 mai, de la orele 14:15, respectiv 17:00, după ce în prealabil piloţii vor mai avea la dispoziţie încă două runde de recunoaşteri.

Atenție : Restricții de circulație pe DN 10!

Desfășurarea competiției presupune restricționarea circulaţiei publice pe DN10, sectorul Teliu (km 127) – Brădet (km 119) astfel:
• sâmbătă, 19 mai 2018, în intervalul orar 07:30 – 13:30 şi 15:00 – 20:30
• duminică, 20 mai 2018, în intervalul orar 08:00 – 12:30 şi 14:00 – 20:30
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.