La Zoo Braşov, adăposturile animalelor au fost dotate cu aparate de încălzit

La Zoo Braşov, adăposturile animalelor au fost dotate cu aparate de încălzit

0 53

Dacă ursul, lupul sau căpriorii s-au adaptat perfect vremii şi se bucură de iarnă, alte animale stau mai mult prin adăposturi

700 de vizitatori doar în primele 3 zile ale anului la Zoo Brașov, pe unde au trecut de sărbători 1500 de sărbători. Dacă ursul, lupul sau căpriorii s-au adaptat perfect vremii şi se bucură de iarnă, alte animale stau mai mult prin adăposturi. Hrana viețuitoarelor de la Grădina Zoologică a fost adaptată la vremea rece şi suplimentată.
În ajunul perioadei reci şi zilele geroase care se anunţă veterinarul grădinii supraveghează atent animalele. Vicenţiu Roşală spune că normele de hrană au fost suplimentate având în vedere temperaturile scăzute iar adăposturile au fost dotate cu aparate de încălzire.
Maimuţele care au de curând o casă nouă sunt încă în carantină. Le merge bine, în ciuda faptului că sunt animale tropicale.
Turiştii din Braşov şi din zonele din apropiere bifează pe lista de vizitat şi ZOO Braşov indiferent de sezon sau vremea de afară.
Pe lângă distracţia de pe pârtie, de la patinoar sau din Piaţa Sfatului turiştii au ales în număr foarte mare să viziteze grădina zoologică. În perioada de sărbători 1500 de brașoveni și turiști au venit să vadă animalele; numai de la începutul anului, numărul vizitatorilor a ajuns la 700.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.