Laszlo Tokes, fost europarlamentar al Ungariei, în continuare ca un instigator ordinar...

Laszlo Tokes, fost europarlamentar al Ungariei, în continuare ca un instigator ordinar al revizionismului maghiar !!

0 30

Acesta a declarat  la inchiderea intrunirii iredentiste de la asa-zisa Universitate de Vară „Tusvanyos”  că este „regretabil” faptul că Uniunea Europeană se concentrează pe „drepturile umane ale musulmanilor” care intră în Europa şi nu se ocupă aproape deloc de minorităţile autohtone,cum ar fi situaţia maghiarilor din România, care, vezi Doamne, nu este rezolvată nici acum, după „100 de ani de la alipirea (?!) Transilvaniei la România”

Frati maghiari ! „După Trianon, după dictatura comunistă-naţionalistă şi după redobândirea sau recâştigarea, mai degrabă, a puterii de către forţele postcomuniste, oare ne mai putem permite să fim relaxaţi, să fim oportunişti, să căutam tot felul de echilibre, de pseudoechilibre şi să spunem că avem nevoie tot de paşi mici pentru că doar aşa putem înainta? Nu asa se castiga autonomia! Oare ne putem mulţumi cu aşa ceva după toţi aceşti ani? După toate aceste decenii pe care maghiarii le-am trăit în durere şi cu foarte, foarte multă patimă, oare în acest context ne mai putem permite acest lucru? (…) După discursul antimaghiar al societăţii româneştinu ne mai îndoim că se doreşte asimilarea, distrugerea, anihilarea noastră conform tradiţiei post-Trianon. (Omul asta o fi intreg la minte)?Si mai departe:

 „Cu sau fără Europa, (…) această ideologie ceauşistă a rămas valabilă. (…) După intrarea în Uniunea Europeană, (…) ne aşteptam in Vest la o îmbunătăţire radicală a destinului nostru, dar Uniunea Europeană se concentrează pe  drepturile umane ale musulmanilor care pătrund în număr mare în Europa. (…) România este pe o linie antimaghiară, (de unde scoti prostia asta, mă neispravitule?!) de aceea, cum spunea Viktor Orban trebuie să ne asumăm imposibilul, ca printr-o luptă intensă şi cu înţelepciune politică să obţinem o schimbare a politicii minorităţilor naţionale atât în Bazinul Carpatic, cât şi în Transilvania şi în Europa”, (conform traducerii oficiale asigurate de organizatori).

N.R.
 Romanii la ultimul recensamant, erau 6,9 milioane! Maghiarii si secuii, împreună, doar 1,27 milioane!  Intre timp, cele doua comunitati  istorice – romanii si maghiarii! –  si-au apropiat si armonizat tot mai mult reciprocitatea sentimentelor, comportamentul si relatiile reciproc benefice, în toate planurile!
De ce bagi bațul prin gard, mă derbedeu curvar, cu icoana lui Hristos intr-un buzunar si cutia cu prezervative, in celalat
Ce facem însă cu cainele turbat? În opinia acestui mascarici sovin, chiar Centenarul Marii Uniri a reprezentat un  prilej pentru rezolvarea autonomiei (?!) care este  problema decisiva a maghiarilor din România, daca se vrea o reconciliere româno-maghiară. Dar ce unica solutie are acest instigator? (d.d.r.)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.