Legumele şi fructele româneşti se dau bine la piaţă

Legumele şi fructele româneşti se dau bine la piaţă

0 95

Roşii, ardei, dovlecei, fasole galbenă şi chiar căpşuni toate româneşti! Orice este autohton se vinde mult mai bine decât produsele din import, dar la preţuri mai ridicate

Roşii, ardei, dovlecei, fasole galbenă şi chiar căpşuni toate româneşti! Orice este autohton se vinde mult mai bine decât produsele din import, dar la preţuri mai ridicate. Braşovenii le preferă fructele şi legumele de la noi pentru gustul deosebit.
Comercianţii sunt obligaţi să treacă pe eticheta pe lângă preţ şi provenienţa produselor. Primăvară extrem de călduroasă a făcut ca mulţi producători să scoată deja primele recolte.
Roşii de Izbiceni, căpşuni de Satu Mare, castraveţi din Galaţi sunt doar câteva din etichetele care sunt magnet pentru cumpărători.
Braşovenii spun că preferă produsele autohtone care, chiar dacă nu arată mereu perfect. Sunt însă mult mai gustoase, susţin cumpărătorii.
La mare căutare în aceste zile sunt şi cireşele chiar dacă sunt de import. Cu preţuri începând de la 15 lei, cireşele din Grecia sunt preferatele fructelor de sezon.

Vifor Rotar

COMENTARII