Lidera Ligii a 4-a, AS,,SR”Brașov este pregătită să înfunte, în deplasare, Chimia...

Lidera Ligii a 4-a, AS,,SR”Brașov este pregătită să înfunte, în deplasare, Chimia Orașul Victoria

0 102

Etapa a 17-a a Ligii a 4-a Braşov ar trebui să se dispute sâmbătă, 24 martie, însă, mai multe cluburi au solicitat amânarea partidelor, ținând cont de starea vremii. O decizie în această cauză va fi luată de Asociația Județeană de Fotbal. Până atunci, lidera Ligii a 4-a, Brașov, AS,,SR”Brașov a organizat obișnuita conferință de presă, în care antrenorul dar și doi jucători și-au exprimat opiniile, în legătură cu meciul pe care echipa brașoveană ar trebui să-l dispute la Orașul Victoria, în compania echipei locale, care se află pe locul 4 al ierarhiei .

Florin Stângă, antrenor AS,,SR”Brașov : „Ne aşteaptă un meci foarte dificil la Victoria, o echipă bună care pe teren propriu practică un joc agresiv. Sperăm ca jucătorii noştri se vor adapta la condiţiile de joc, că vor avea o evoluţie bună şi ne vom impune. Jucătorii trebuie să conştientizeze că vom avea un meci dificil în care trebuie să fim inteligenţi. Vrem să marcăm repede pentru a ne face jocul mai uşor. Cred că după meciul cu Aripile, băieţii s-au descătuşat şi şi-au dat seama că jucăm împotriva unor echipe care se bazează mult pe defensivă şi determinare totală. Sîntem pregătiţi din toate punctele de vedere, important este să demonstrăm sîmbătă, pe teren. Ne-am pregătit o zi pe noroi, două zile pe sintetic, astăzi ne vom antrena în zăpadă, asta este, trebuie să ne adaptăm“.

Sorin Strătilă, jucător AS,,SR”Brașov : „Am fost foarte bucuros că am debutat la AS SR Braşov. Despre Chimia Oraşul Victoria am înţeles că joacă foarte agresiv pe teren propriu, joacă şi fotbal, nu doar se apără, important este să fim noi mai atenţi la finalizare. Nu cred că noi am avea probleme nici la Liga a 3-a, eu cred că acum avem o echipă cam de mijlocul clasamentului la Liga a 2-a. Avem jucători rapizi şi nu cred că vom avea probleme cu nicio echipă în acest campionat“.

Alin Damian jucător AS,,SR”Brașov : „Nu mă interesează că Ion Coman, de la Săcele, a marcat deja 4 goluri în prima etapă, pe mine mă interesează ce fac eu şi echipa. Din păcate, în prima etapă am ratat foarte mult, chiar şi un penalti… Vin meciuri grele pentru noi pe care trebuie să le cîştigăm. Important este să cîştigăm toate meciurile, iar la final să ne bucurăm de promovare. Cred că la Victoria vom avea cea mai dificilă deplasare din acest campionat. Ştiu că jucătorii celor de la Chimia sînt foarte motivaţi, îşi doresc să obţină un rezultat pozitiv cu noi, au agresivitate dusă la extrem, au şi public, astfel că vom avea un meci foarte greu“.

Programul etapei a 17-a : Aripile Brașov – Precizia Săcele, Chimia Victoria – AS SR Brașov, Olimpic Zărnești – Prietenii Rupea, Inter Tărlungeni – Avântul Dumbrăvița, Inter Cristian – ACS Steagu Roșu Brașov, ACSM Codlea – Colțea Brașov, Olimpic Voila – Carpați Berivoi, Cetatea Homorod – Voința Hurez.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.