Liderul PSD Vaslui: „După scrierile lui Karl Marx, urmează… Niculae Bădălă

Liderul PSD Vaslui: „După scrierile lui Karl Marx, urmează… Niculae Bădălă

0 78

Motto 
Ca talentul asta ideologic sa se dezvolte, trebuie ca insul sa fi citit vreo carte…Tudose este la acelasi nivel cu
Bădălău din punct de vedere „teoretico-ideologic”!

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, nici n-ai fi crezut, a comentat in mod politico-ironic, la Digi24, scrisoarea …cel putin penibila pentru adrisant, scrisoare prezentată de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, în ședința de luni a Comitetului Executiv, descoperind ca prietenului sau i s-a dezvoltat un „talent ideologic”!! Insa pentru ca acest talent sa ajunga sa fie apreciat …”trebuie sa fi citit vreo carte”. El a afirmat si ca premierul Mihai Tudose ar fi la acelasi nivel „teoretico-ideologic” cu Badalau…Si precis n-a gresit !
Este un document genial, zau… După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău. Sunt câteva consideraţii încropite acolo, nu e vreo analiză foarte serioasă, sunt utilizate vreo două – trei concepte nedefinite de către domnul Bădălău, care e prietenul meu, şi căruia i s-a dezvoltat în ultima vreme talentul acesta ideologic.

Numai că talentul ăsta ideologic ca să se dezvolte la un nivel care să fie apreciat trebuie să aibă nişte elemente anterioare.Dumitru Buzatu (PSD) Adica nu tot un Trabant… Adică, trebuie să fi citit vreo alta carte, nişte treburi din astea”, a declarat liderul PSD Vaslui, potrivit Digi24.
„Şi eu cred despre domnul Tudose că este exact la acelaşi nivel ca şi domnul Niculae Bădălău din punct de vedere teoretico-ideologic. Am constatat doar nivelul, nu reproșez nimănui nimic”, a continuat Buzatu.

Badalau a facut publica luni o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD in care critica actuala conducere a partidului pentru   si cere o „conducere colectiva” a PSD.
Doar pe Lenin l-a dus mintea la chestia asta si vedeti ce-a iesit !!

COMENTARII