Lobby pentru Cioloș! Coldea si Buzăianu fac eforturi să ajungă la...

Lobby pentru Cioloș! Coldea si Buzăianu fac eforturi să ajungă la Soros!

0 48
Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a scris duminică seara, pe Facebook, că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și omul de afaceri Bogdan Buzăianu se află în acest week-end în Elveția, unde încearcă să îi facă lobby lui Dacian Cioloș pentru a ajunge președinte în 2019.
„Ieri și azi, Coldea si Buzăianu s-au tot învârtit prin Elveția. Caută soluții să ajungă la fiul lui Soros pentru a-i face lobby lui Cioloș să ajungă președinte în 2019.
Începem să scoatem la lumină caracatița economică a statului paralel, Buzăianu, Coldea, Maior, întâlniri conspirative în Emirate, la Beaulieu sur Mer, șpăgi, Africa și Hidroelectrica.
Dacă tot umblă tot felul de leaks pe aici, deși nu mi-a adus nici un țăran din Teleorman vreo valiză, am decis să încep să umblu la cutiuța proprie cu surprize: o fotografie specială cu Buzăianu și mâna sa dreaptă și stânga, intermediar, proxy și denunțător în anumite spețe „sensibile”, Marius Stoica. Va urma. Leaks, nu glumă”, a scris Daniel Dragomir, pe rețelele sociale, publicând mai multe fotografii.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir: Coldea si Buzăianu caută să ajungă la fiul lui Soros pentru a-i face lobby lui Cioloș

Despre presupusa relație Coldea – Buzăianu a vorbit și jurnalistul Dan Andronic. Andronic a susținut sâmbătă seara că Florian Coldea și-a înființat o firmă de consultanță și că ar fi într-o relație de sprijin cu afaceristul Bogdan Buzăianu, unul dintre „băieții deștepți” din energie.
„Florian Coldea a reușit să creeze un lanț de control pe care îl continuă și acum. Recent a fost văzut cu celebrul om de afaceri Buzăianu…Coldea, mai nou, e într-un turneu de promovare, și-a făcut firmă de consultanță”, a declarat Andronic la Realitatea TV.
„Ați mai auzit de problemele penale ale lui Buzăianu? Nu. De ce? Cu 5 ani în urmă spuneau că-l fugăresc”, a mai susținut jurnalistul.
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.