Look TV si Look Plus din Cluj scoase la vânzare. Ce va...

Look TV si Look Plus din Cluj scoase la vânzare. Ce va decide CNA?

0 103
Preluarea posturilor Look TV si Look Plus din Cluj Napoca de catre o companie controlata de un apropiat al omului de afaceri Zoltan Teszari, Adrian Tomsa, despre care s-a mai scris luna trecutp, va fi marti in atentia CNA. Forul audiovizual va analiza doua solicitari de cedare a licentor audiovizuale pentru cele doua canale catre Clever Media Network, unde actionar majoritar este Tomsa.
Licenta Look TV este detinuta, in prezent, de Transilvania Look SRL Cluj-Napoca, iar cea a Look Plus – de NCN Studio TV.

Potrivit celor mai recente informatii depuse la CNA, Transilvania Look SA are ca actionari pe Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta cu 99% si pe Arpad Paszkany cu 1%. Intel Sky Broadcast este detinuta de Librum Investment INC (offshore din Seychelles, ce il are ca actionar unic pe Benno Paul Heidelberger din Ungaria) cu 99,9167%, respectiv pe Michel Kilindo din Seychelles cu 0,0833%.
Va reamintim scandalul din martie 2014, când LPF a vândut pentru cinci ani drepturile de televizare pentru Liga 1 companiei ISB din Malta, GSP scriind inca de atunci ca in spatele companiei se afla Arpad Paszkany.
La scurta vreme, Arpad Paszkany a anuntat ca posturile Look TV si Transilvania L!ve, pe care le controla, vor difuza meciurile din Liga 1 si ca va vinde aceste posturi TV catre ISB.
In prezent, meciurile sunt transmise de Look TV, Digi Sport si Telekom Sport (fostul Dolce Sport).

COMENTARII