LOSER-ii de la Brașov contra WINNER-ul de la… Giurgiu

LOSER-ii de la Brașov contra WINNER-ul de la… Giurgiu

0 29

PSD Brașov cere excluderea lui Nicolae Bădălău din partid

PSD Brașov cere excluderea lui Nicolae Bădălău din partid, din cauza declarațiilor legate de românii care muncesc și trăiesc în diaspora: „Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate”.
În urma declarațiilor făcute de președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, cu privire la românii care muncesc și trăiesc în diaspora, organizația județeană a PSD Brașov cere excluderea din partid a acestuia, relatează Mediafax.

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate.
Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de PSD Brașov.

Potrivit acestuia, exprimarea „fetițele alea” ar trebui mai degrabă „să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant”, care trebuie combătut cu fermitate de autoritățile statului.
„Fetițele alea” sunt victime care au nevoie de ajutor, „nu de declarații defăimătoare”, arată PSD Brașov.
„Îi transmitem domnului Bădălău că în străinătate trăiesc și muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici și profesori, oameni care își construiesc vieți noi în țările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atâta timp cât astfel de derapaje sunt acceptate. Poziția noastră este naturală, mai ales că mâine sărbătorim Ziua Națională, prilej de reflecție și de celebrare a unității poporului român”, se mai arată în comunicat.
PSD Brasov, de ani buni într-o situație bizară, nu face OPOZIȚIE în județ dar pare să invețe să o facă în partid. Daca vor continua tot așa, sigur vor rata cam tot ce se poate în politica locală/județeană, PSD-ul devenind o amintire la Brasov.
Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.