„Luna curăţeniei de primăvară” a început ieri la Braşov

„Luna curăţeniei de primăvară” a început ieri la Braşov

0 106

În toate cartierele va fi curăţat domeniul public şi privat iar municipalitatea îşi doreşte ca acţiunea să se încheie până la Paşte

În toate cartierele va fi curăţat domeniul public şi privat iar municipalitatea îşi doreşte ca acţiunea să se încheie până la Paşte.
Primul cartier în care a început curăţenia a fost Florilor. Echipele firmelor de salubrizare au început să scoată din gardurile vii chiştoacele de ţigări, peturile şi hârtiile.

Muncitorii intră şi în parcurile de joacă, unde este plin de doze de bere. Braşovenii sunt aşteptaţi să dea şi ei o mână de ajutor, cu atât mai mult până la Paşti ar trebui finalizată acţiunea, iar Luna curăţeniei a început mai târziu decât în alţi ani, din cauza iernii prelungite.
Răzvan Bulubenchi, reprezentantul uneia din firmele de salubrizare care efectuează acţiunea, face un apel la braşovenii cu spirit civic să se implice în campanie, în grădiniţele din jurul blocurilor, şcolilor, creşelor şi grădiniţelor.
Unii înţeleg acest lucru şi deja ies în faţa blocurilor să măture. Pentru braşovenii care vor face curăţenie în locuinţe şi vor să arunce deşeuri voluminoase, municipalitatea a pus la dispoziţie şi containere de 8 metri cubi. Edilii atrag atenţia că este interzisă tăierea sau toaletarea neautorizată a arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public şi privat al municipiului.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.