Luni începe campania împotriva căpuşelor

Luni începe campania împotriva căpuşelor

0 71

În urma sesizărilor venite de la braşoveni, din 16 aprilie va debuta prima campanie de deparazitare din acest an. Suprafeţele tratate aparţin domeniului public şi privat al municipiului Braşov

În urma sesizărilor venite de la braşoveni, din 16 aprilie va debuta prima campanie de deparazitare din acest an. Suprafeţele tratate aparţin domeniului public şi privat al municipiului Braşov – parcuri, scuaruri, locuri de joacă, terenurile din curţile unităţilor de învăţământ şi cele din zonele de agrement.
În ultimele săptămâni, odată cu încălzirea vremii, tot mai mulţi braşoveni au sesizat Primăriei apariţia căpuşelor în spaţiile verzi din municipiu. În consecinţă, de luni, 16 aprilie, municipalitatea va începe o amplă campanie de deparazitare.
Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei, le recomandă crescătorilor de albine să fie foarte atenţi şi să-şi protejeze familiile de albine pe durata campaniei.
De miercuri până pe 20 aprilie se desfăşoară şi campania de deratizare. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.