,,Lupii” au egalat situaţia în finala Campionatului Naţional : 1-1 cu...

,,Lupii” au egalat situaţia în finala Campionatului Naţional : 1-1 cu SC Miercurea Ciuc!

0 150

Al doilea meci al finalei Campionatului Naţional de hochei, între Corona Braşov şi SC Miercurea Ciuc a adunat un numar record de spectactori, pentru acest sezon. Echipa braşoveana a jucat foarte bine, a fost mereu în prim plan şi, după o repriză încheiată la egalitate, 1-1 (golul ,,lupilor” fiind înscris de Nagy Istvan), s-a dezlănţuit în partea a doua a meciului, când practic şi-a asigurat victoria, prin golurile marcate de Clarke, McDonald şi Klempa. Ultima repriză s-a încheiat, de asemenea cu 1-1, golul Coronei fiind marcat de tehnicul Ian McDonald, în poarta goală. Scor final : 5-2 (1-1, 3-0, 1-1)
După această victorie, scorul general este 1-1. Vor urma două meciuri la Miercurea Ciuc, marţi, 21şi miercuri,22 martie.
Am început această finală cu două meciuri acasă, în mod normal ne-am fi dorit să le câştigăm pe ambele dar play-off-ul e ceva special, este ca un nou sezon şi e plin de surprize. Ieri am pierdut meciul, chiar dacă nu am jucat foarte bine, băieţii şi-au dorit victoria, însă Ciucul a fost mai bună. A fost foarte important pentru noi să câştigăm acest al doilea meci, pentru a echilibra balanţa. A fost un meci bun, bazat pe mai multă forţă fizică, multă emoţie şi mai multă determinare. Pentru noi a fost un meci bun aşadar, însă acum urmează două meciuri în deplasare şi trebuie să ne gândim că e un nou început, pentru că acum scorul la general este egal, 1-1. Nu ştiu câte meciuri poate să aibă această serie dar noi trebuie să fim pregătiţi şi să demonstrăm că suntem mai buni” , a declarat Martin Lacroix, antrenor principal Corona Braşov Wolves
Dorin Duşa

COMENTARII