,,Lupii” se întorc de la turneul de pregătire din Slovacia cu o...

,,Lupii” se întorc de la turneul de pregătire din Slovacia cu o victorie și două eșecuri

0 36

Corona Brașov Wolves a susținut în această săptămână un turneu de pregătire și meciuri amicale în Slovacia, la Detva. În Slovacia au fost prezenți toți hocheiștii care s-au reunit la Brașov, mai puțin cei doi fundași ruși care au fost în probe  timp de două săptămâni (Igor Gladun și Vadim Khrishpents), dar care nu au fost păstrați în lot.

În primul meci al turneului Corona a fost învinsă de către selecționata Slovaciei U20 (echipă care joacă în prima ligă slovacă), cu scorul de 6-5 (1-1,1-1,4-3). Golurile echipei brașovene au fost înscrise de către Zsombor Molnar (2), Peter Balazs (2) și Cody Fowlie.

În al doilea meci al turneului amical de la Detva, Corona a fost învinsă, cu 2-0 (1-0, 0-0,1-0) de către echipa gazdă, HK Detva.

În ultimul meci al turneului amical de la Detva, „lupii” au obținut o victorie, învingând echipa de primă ligă slovacă, HK 32 Liptovsky Mikulas, cu 3-2 (0-2, 0-0, 2-0, 1-0). „Lupii”, au fost conduși cu 2-0, dar au revenit în a treia repriză, când au egalat, prin Pavlo Borysenko și Zsombor Molnar, A urmat direct o serie de șuturi de penalitate, echipa brașoveană marcând două goluri, prin Peter Balazs și Daniel Trancă.

D.D.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.