Mai puţin de 900 de beneficiari de ajutoare de încălzire la Braşov

Mai puţin de 900 de beneficiari de ajutoare de încălzire la Braşov

0 72

Printre bunurile care duc la refuzarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt clădiri sau alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu şi a anexelor gospodăreşti sau depozite bancare de peste 3.000 de lei

Salariul mediu brut pe ţară scade numărul beneficiarilor la ajutoare de încălzire. Ajutorul pentru încălzirea locuinţei îl pot cere atât familiile, cât şi cei care locuiesc singuri, dacă nu-şi permit să suporte costurile cu încălzirea în sezonul de iarnă.

Din 8 octombrie, Direcţia de Servicii Sociale va începe eliberarea formularelor necesare solicitării ajutorului la sediul de pe Strada Panselelor dar tipizatele vor fi disponibile şi online pe site-ul instituţiei sau al primăriei.

Tot mai puţine persoane se vor încadra în criteriile de acordare a ajutorului de la stat:
Potrivit Monicăi Chelban – purtător de cuvânt DSS Braşov, dacă anul trecut au fost 900 de beneficiari la Braşov, anul acesta că o să fie mai puţini.

Autorităţile ţin cont şi de bunurile mobile şi imobile pe care le au solicitanţii. Printre bunurile care duc la refuzarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt clădiri sau alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu şi a anexelor gospodăreşti sau depozite bancare de peste 3.000 de lei.

Cererile se vor depune începând cu data de 15 octombrie la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov din Str. Panselelor nr.23.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.