Manipulare marca #REZIST – cei ce strâng semnături împotriva abuzurilor băncilor acuzați...

Manipulare marca #REZIST – cei ce strâng semnături împotriva abuzurilor băncilor acuzați că adună semnături pentru Tăriceanu

2 58

Un filmuleț în care niste voluntari strîng semnături pentru promovarea Legilor anti-bănci a senatorului Daniel Zamfir este prezentat de un hastagist drept o campanie de semnături pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu.

In filmuleț se aude un glas care spune ,,uitați, aici în acest cort (glas ironic, n.n ) se strâng semnături pentru candidatura domnului Tăriceanu la președenția României. Să vă țineți bine au plecat primul (!? – pe bune!? Dar cu limba română ce aveți stimate haștagist? n.n. ). Au furat startul (glas sugrumat de furie, n.n )

În replică pe pagina  ,,#fărăAbuzuri alături de Daniel  Catalin Zamfir” unul dintre voluntari Liliana Ștefan răspune astfel:

,,RUȘINE , #rezist  
RUȘINE , Ion Coman 
În Brașov , #VOLUNTARII adună semnături pentru legile senatorului Daniel Zamfir, legi care vor să scoată românii din sclavia băncilor, legi care nu vor mai permite executari silite abuzive, legi care vor plafona dobanzile la credite și nu vor mai permite recuperatorilor să le ia românilor casele si masinile pe nimic, lăsându-i faliți, pe drumuri și încă datori la bănci ori IFN-uri, legi care nu vor mai permite ruinarea vieților românilor .
RUȘINE , I.C. (nu îi dăm numele ptr. Că nu îi putem prezenta poziția n.n)  NU SE ADUNĂ SEMNATURI PENTRU CANDIDATURA Dlui Calin Popescu Tăriceanu , ci PENTRU SALVAREA A MILIOANE DE ROMÂNI JECMĂNIȚI DE BĂNCI ȘI IFN-uri 
Manipulatori de doi lei, să vă fie RUȘINE 

Cand a murit Tataie si familia lui a fost aruncată în stradă de către executorii judecătorești, #rezist a adunat bani să ajute familia indoliată si falită SI EU AM DONAT, deși EU NU SUNT #rezist dar LUPT ÎMPOTRIVA ABUZURILOR ….. #RUȘINE , I. C”.

Sursa – https://www.facebook.com/groups/329761517527859/?multi_permalinks=637380080099333&notif_id=1564500031048666&notif_t=group_highlights

 Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Domnule, cine să-i amndeze. Că mă umflă râsul-plânsul vorba genialului poet Nichita Stănescu. Despre ce vorbim?

  2. Aceasta manipulare dovedeste ca #rezist este subventionata de BORFASII BANCILOR si MULTINATIONALELOR si multi dintre memebrii #rezist lucreaza pentru acesti BORFASI.
    MAI trebuie sa-i amendeze zdrava, sa-i aresteze si sa-i interogheze pe toti participantii la demonstratii neautorizate ca sa stea acasa.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.