Meci important pentru handbalistele Brașovului : Corona – HCM Rm. Vâlcea, în...

Meci important pentru handbalistele Brașovului : Corona – HCM Rm. Vâlcea, în Cupa României (joi, ora 18,00)

0 105

Echipa de handbal Corona Braşov va juca joi, de la ora 18.00 primul meci prin care poate „salva” sezonul competiţional, contând pentru Cupa României, fiind singura competiţie prin care Corona îşi mai poate îndeplini obiectivul din acest sezon, şi anume calificarea în cupele europene.
Extrema Coronei, Camelia Hotea a spus într-o comferinţă de presă că toate jucătoarele îşi dau seama de importanţa partidei : „Suntem conștiente de importanța acestui joc, unul care, cu siguranță va fi dificil, Vâlcea fiind o echipă puternică. Faptul că am câștigat ultimele meciuri ne dă, însă, încredere, așa că vom lupta din prima până în ultima secundă fiecare secundă pentru calificare. Sunt convinsă că și adversarele vor veni montate, dar jucăm în fața propriilor suporteri și sperăm să ne bucurăm alături de ei la final. Printr-o victorie putem salva evoluțiile mai puțin bune din campionat astfel că vom da totul pentru a o obține”.

Şi portarul Dacioana Hosu a spus că în acest sezon, Cupa României este ultima speranţă a Coronei şi că toate fetele sunt decise să lupte pentru calificarea în Final 4 : „Vom încerca să profităm de șansa pe care ne-o dă Cupa pentru a ajunge în Europa și sper să ajungem cât mai departe în această competiției. E tot ce ne-a mai rămas în acest sezon. Jocul cu Vâlcea va fi greu, dar avem moral bun, după această serie de victorii. Sunt sigură că suporterii brașoveni ne vor fi alături și ne vor susține indiferent de situație”.

Antrenorul Dragoș Dobrescu a declarat la rândul lui că el şi echipa vor face totul pentru ca la finalul partidei să se bucure împreună cu publicul. „Urmează pentru noi încă o finală. Mi-aș dori ca la finalul celor 60 de minute să ne bucurăm de victorie împreună cu publicul nostru, care ne poate ajuta foarte mult. Plecăm așadar cu un avantaj al terenului propriu, dar diferența se va face în teren. Cine va fi mai motivate și își va dori mai mult, va merge în Final 4. Fetele își doresc foarte mult acest lucru, iar dorința lor contează foarte mult. E diferență între meciurile din campionat și cele din Cupa României. În ultima vreme, chiar dacă nu am jucat perfect, am adunat victorii și nu era deloc rău să fi fost așa de mai multă vreme, am fi fost sigur în altă postură. Cunoaștem foarte bine echipa adversă, însă cel mai mult ne preocupă jocul nostru, să fim în cea mai bună formă”.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.