Modificări ale orarului de circulație al mijloacelor de transport în comun din...

Modificări ale orarului de circulație al mijloacelor de transport în comun din Brașov, datorită desfășurării Crosului 15 Noiembrie”

0 62

RATBV S.A. informează publicul călător că, în condițiile în care în municipiul Brașov se va desfășura în ziua de duminică, 11 noiembrie, ,,Crosul 15 Noiembrie”, operează modificări în orarul normal de circulație al mijloacelor de transport în comun. Astfel, în intervalul 09.00 – 13.00, circulația mijloacelor de transport în comun ce deservesc 17 linii, va fi suspendata, iar traseele și orarele liniilor 35, 41 și 50 vor fi modificate. Derularea competiției, ce se va desfășura pe traseul Roman – Strada Poienelor – Calea București – Spitalul Județean – Hidromecanica – Sala Patria – Prefectură, va genera suspendarea temporară a circulației mijloacelor de transport în comun care deservesc liniile 1, 2, 4, 5, 6, 7, 16, 17, 22, 31, 32, 34, 34 barat, 36, 37, 51 și 52.
Autobuzele de pe linia 35, în ambele sensuri de deplasare, vor circula între capătul de linie Gara CFR Brașov și cartierul Noua, pe traseul: Gară – Bulevardul A. Vlahuță – Bulevardul Saturn – Calea București – Dârste – Noua și retur. De asemenea, autobuzele de pe linia 41, pe sensul spre Strada Lujerului, vor circula deviat pe Strada Lungă – Stadionul Tineretului – Strada Lujerului, iar autobuzele de pe linia 50, pe sensul Podul Crețului – Livada Poștei, vor circula pe Strada Mureșenilor. De menționat faptul că, pe parcursul desfășurării competiției sportive, va fi realizată o suplimentare a numărului de autobuze care circula pe liniile 35 și, respectiv, 23.

Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, imediat după ce se va finaliza competiția sportivă, să asigure circulația mijloacelor de transport în comun pe toate liniile, conform orarului corespunzător unei zile de duminică. De asemenea, RATBV S.A. își cere scuze călătorilor, pentru disconfortul creat și le mulțumeste pentru înțelegerea arătată. În funcție de eventuale măsuri operative, dispuse de Poliția Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră„, declarat Silviu Ștefan, purtator de cuvant al RATBV S.A.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.