Mohaci cere reconcilierea stângii fără ,,teleormăneni” lui Dăncilă

Mohaci cere reconcilierea stângii fără ,,teleormăneni” lui Dăncilă

1 155

Președintele Pro România Brașov, parlamentarul Mihai Mohaci a lansat o o dezbatere despre reconcilierea stângii prin susținerea independentului Mircea Diaconu.
Condiția? Retragerea ,,teleormănenilor” din fruntea PSD, inclusiv a candidaturii lui Dăncilă.
Improbabil? Aproape sigur. Dar corect. De aceea redăm mesajul acestuia: ,,Foarte interesant ultimul sondaj ce a apărut în spațiul public în ceea ce privește cel puțin două persoane.

Dna Viorica Dancilă (18%) și dl. Mircea Diaconu (14%), sursa ProRomânia .

Acum se văd clar orgoliile celor de la PSD de a merge cu domnia sa în campania pentru prezidențiale.
Este bine știut că dacă dna Viorica Dăncilă nu mai are din ce electorat să se înfrupte, adică nu mai are nicio tendință de creștere, decât foarte mică, în schimb dl. Mircea Diaconu are un potențial de creștere mare, având șansa de a culege voturi și din alt bazin electoral decât al PSD-ului.
Electoratul dur al PSD-ului este prezent în aceste procente de 18%. Alte voturi nu mai vin la PSD decât într-o măsura mică.
Pe când la dl. Mircea Diaconu, există un potențial fantastic.
Să nu uităm că un actor cunoscut, admirat și vizionat de-a lungul anilor înseamnă un potențial de creștere valoros, atât în mediul urban, dar și rural.
Și atunci, dacă orgoliul doamnei Viorica Dancilă și al camarilei de baroni cu interese ar ceda, dl. Mircea Diaconu ar intra lejer în turul doi.
Însă de ce nu dorește PSD-ul să îl susțină pe dl . Mircea Diaconu ? Pentru că, totuși, cu mici excepții, în CEX-ul rămas în fruntea PSD sunt tot oamenii lui Dragnea.
Degeaba spune cineva că s-a desprins de vechiul președinte. Tot Teleormanul ,,e fruncea țarii”.
Avem un actor candidat?

Foarte bine, cea mai mare putere a lumii a avut un actor președinte care a remodelat lumea. Acum avem și noi o șansă să scimbăm ceva! În bine!
Ajuns președinte în 1981, Reagan a implementat noi inițiative economice și politice. Politicile sale orientate spre zona de piață a ofertei, poreclite „Reaganomics”, au susținut scăderea impozitelor pentru stimularea creșterii economice, controlul rezervelor de stat pentru frânarea inflației, dereglementarea economică și reducerea cheltuielilor guvernamentale.
Trebuie făcut un singur lucru rațional. Membrii PSD să-și dea seama de șansele doamnei Viorica Dancilă și să-l voteze pe dl. Mircea Diaconu.
Este singurul candidat care are o șansă să-l învingă pe actualul președinte.
Dacă nu se va retrage, dna Viorica Dancilă poate fi acuzată nu numai de un orgoliu excesiv ci și de o greșită abordare a politicii actuale și o lipsă de orientare privind binele omenilor.

Sigur vom reuși să facem ceva pentru oameni dacă susținem UN OM!”

COMENTARII

  1. Tovarasul MOHACI este un IMBECIL si nu stie ca REGAN -(ACTORUL de CACAT care a aparut in filme cu Bette Davis fara sa rostesca un cuvant)- a fost unul din unpresedintii de CACAT ai USA.
    Regan a suferit de Alzheimer si a fost pus in scaunul prezidential de bancherii borfasii ca sa abroge legea din 1918 care nu le permitea bancilor sa joace la bursa econamiile cetatenilor. Ca urmare bancile au furat peste 15 trilioane (15 mii de miliarde) de dolari si au creat CRIZA FINABCIARA din 2008 obligandul pe BUSH sa salveze gigantii bancari cu banii publici proveniti din taxele platite de prosti.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.