Moldovencele, pe locul trei în topul celor mai frumoase femei din lume!!

Moldovencele, pe locul trei în topul celor mai frumoase femei din lume!!

Televiziunea italiană de stat Rai a anunțat că a suspendat emisiunea „Parliamone Sabato” (Haideţi să vorbim despre asta sâmbătă) — un talk-show urmărit de 1,5 milioane de telespectatori — după un episod controversat al acesteia, intitulat: „Pericolul vine din Est. Bărbaţii preferă femeile străine. În subtitlu s-a pus întrebarea: „Ele sunt femeile care fură soţi altora sau sunt soțiile perfecte?”.
Locul emisiunii: Sala de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău.
Concluzia: Moldovencele, pe locul trei în topul celor mai frumoase femei din lume
Prezentatoarea Paola Perego a spus în deschiderea emisiunii că vor analiza la origine: „fenomenul femeilor de Est şi fascinația pe care o trezesc acestea bărbaților”.Moldova I LOVE
Mai multe persoane, inclusiv femei din ţări din Europa de Est și bărbați italieni, au discutat despre fenomen și au dat exemple de oameni celebri care au avut mai multe relații cu femei din Europa de Est, inclusiv… preşedintele american, Donald Trump.
Cea mai controversată parte a emisiunii a fost prezentarea unui grafic în care erau enumerate „motive pentru a alege o parteneră din Est”. Lista cuprindea şase motive, printre care: „sunt mereu sexy”, „îi iartă pe bărbaţii care le înşală” și „sunt gospodine perfecte și învaţă de la o vârstă fragedă să facă treburi casnice”.
Alte caracteristici menționate în listă erau că femeile din Europa de Est „îi lasă pe soţii lor să conducă”, că „toate sunt mame, dar, dupa ce nasc, îşi recapătă siluetele perfecte” și „nu se vaită”
Organizaţia pentru drepturile femeilor Non Una di Menon, care a organizat demonstrații la nivel național împotriva violenței de gen, a acuzat Rai de sexism și rasism. moldovencele cum se cred n
„Violența are loc și în mass-media. Vrem ca mass-media care promovează feminismul să lupte împotriva violenței de gen”, au spus reprezentanţii organizaţiei.
Şi pe reţelele de socializare au apărut mai multe reacţii de indignare.
Luni, directorul Rai 1, Andrea Fabiano, şi-a cerut scuze, spunând: „Fără îndoială, erorile ajung întotdeauna să fie recunoscute. Îmi cer scuze tuturor pentru emisiunea «Parliamone Sabato»”.
Vom menționa aici că mulți străini consideră că moldovencele ar fi printre cele mai frumoase femei din estul Europei.
În special, conaționalele noastre sunt apreciate în Italia nu doar pentru felul cum arată, dar și pentru hărnicia, delicatețea bunătatea lor sufletească.

COMENTARII