Moloz şi gunoaie în faţa Gării Braşov

Moloz şi gunoaie în faţa Gării Braşov

0 81

Grămezi de nisip, borduri şi pavele stivuite printre gunoaie, capace de canal lăsate de izbelişte arată de parcă firma care a executat lucrarea a fot nevoită să dispară în grabă de la faţa locului

Cosmetizarea peronului din faţa Gării Braşov a început greu şi se termină la fel.

În luna octombrie a anului trecut, reprezentanţii CFR s-au învrednicit să demareze lucrările de refacere a pavimentului din faţa Gării, care a fost menţinut ani întregi într-o stare jalnică, aşa cum arată, de altfel, şi interiorul gării.

Acum, deşi lucrările par să se fi terminat, constructorul nu s-a sinchisit să strângă resturile şantierului, care îngreunează traficul pietonal în zonă.

Grămezi de nisip, borduri şi pavele stivuite printre gunoaie, capace de canal lăsate de izbelişte arată de parcă firma care a executat lucrarea a fot nevoită să dispară în grabă de la faţa locului.

Imagini cu peisajul dezolant din zona Gării au fost postate deja pe reţelele de socializare, în încercarea de a sensibiliza conducerea CFR cu privire la răspunderea ce îi revine pentru finalizarea lucrărilor pe care le angajează.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.